Nabeschouwing Standard Luik - OH Leuven (0-0) || Jupiler Pro League 2023/2024

Zaterdag 6 april 2024 - 18:15 uur

In de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt Standard Luik het zaterdag 6 april 2024 om 18:15 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne in Liege.

Via de Standard Luik - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - OH Leuven (0-0)

De Jupiler Pro League 2023/2024 wedstrijd tussen Standard Luik en OH Leuven geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Standard Luik dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Standard Luik, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Bert Put niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Standard Luik - OH Leuven 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor L. Noubi Standard Liège
64' Wissel Standard Liège Wissel Isaac Price voor Marlon Fossey Standard Liège
64' Wissel Standard Liège Wissel Kamal Sowah voor C. Çanak Standard Liège
74' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Joël Schingtienne OH Leuven
75' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor Hakim Sahabo Standard Liège
77' Wissel OH Leuven Wissel Joren Dom voor Mathieu Maertens   OH Leuven
77' Wissel OH Leuven Wissel Richie Sagrado voor Franco Russo  OH Leuven
78' Wissel OH Leuven Wissel Nachon Nsingi voor Youssef Maziz OH Leuven
84' Wissel OH Leuven Wissel Jonatan Braut Brunes voor Takahiro Akimoto OH Leuven
84' Wissel Standard Liège Wissel S. Perica voor Kelvin Yeboah Standard Liège
84' Wissel OH Leuven Wissel C. Souanga voor Jón Dagur Thorsteinsson OH Leuven
92' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor C. Souanga OH Leuven
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - OH Leuven
Opstellingen Standard Luik - OH Leuven
De opstellingen van Standard Luik en OH Leuven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Standard Luik gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en OH Leuven zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Standard Luik - OH Leuven

Standard Luik en OH Leuven treffen elkaar in de 2e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bert Put en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Standard Luik en OH Leuven in de Jupiler Pro League vond plaats op 10 februari 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Standard Luik. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Standard Luik favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl OH Leuven slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Standard Luik 8
Winst OH Leuven 4
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Standard Luik op een 4e positie staat, terwijl we OH Leuven terugvinden op de 5e plaats.