Nabeschouwing Standard Luik - OH Leuven (1-0) || Jupiler Pro League 2023/2024

Zaterdag 10 februari 2024 - 16:00 uur

In de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt Standard Luik het zaterdag 10 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne in Liege.

Via de Standard Luik - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - OH Leuven (1-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Standard Luik en OH Leuven is onder leiding van scheidsrechter Wesli De Cremer geëindigd in een 1-0 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door Aiden ONeill, waarmee Standard Liège met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Standard Luik dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Standard Luik.

LIVE Standard Luik - OH Leuven 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Federico Ricca OH Leuven
19' Doelpunt Standard Liège Doelpunt Aiden ONeill met assist van Steven Alzate Standard Liège 1-0
30' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Siebe Schrijvers OH Leuven
44' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor Steven Alzate Standard Liège
46' Wissel Standard Liège Wissel Jonathan Panzo voor Souleyman Doumbia Standard Liège
46' Wissel OH Leuven Wissel Richie Sagrado voor Joel Schingtienne OH Leuven
56' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor Aiden ONeill Standard Liège
59' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Nachon Nsingi OH Leuven
59' Wissel OH Leuven Wissel Jonatan Braut Brunes voor Jón Dagur Thorsteinsson OH Leuven
59' Wissel OH Leuven Wissel Mathieu Maertens voor Nachon Nsingi OH Leuven
73' Wissel OH Leuven Wissel Suphanat Mueanta voor Youssef Maziz OH Leuven
78' Wissel Standard Liège Wissel Gilles Dewaele voor Marlon Fossey Standard Liège
82' Wissel OH Leuven Wissel Nathaniel Opoku voor Joren Dom OH Leuven
84' Wissel Standard Liège Wissel Moussa Djenepo voor Kamal Sowah Standard Liège
89' Wissel Standard Liège Wissel Hakim Sahabo voor Hayao Kawabe Standard Liège
93' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor Konstantinos Laifis Standard Liège
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - OH Leuven
Opstellingen Standard Luik - OH Leuven
De opstellingen van Standard Luik en OH Leuven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Standard Luik gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en OH Leuven zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.