Nabeschouwing Standard Luik - Sint-Truiden (1-1) || Jupiler Pro League 2023/2024

Woensdag 27 december 2023 - 18:30 uur

In de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt Standard Luik het woensdag 27 december 2023 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne in Liege.

Via de Standard Luik - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Sint-Truiden (1-1)

De Jupiler Pro League 2023/2024 wedstrijd tussen Standard Luik en Sint-Truiden geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 86e minuut door Joel Chima Fujita, waarmee Sint-Truiden met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van Wilfried Kanga in de 98e minuut zorgde er even later voor dat Standard Liège weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Standard Luik - Sint-Truiden 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Standard Liège Wissel Isaac Price voor Marlon Fossey Standard Liège
46' Wissel Standard Liège Wissel Cihan Canak voor Moussa Djenepo Standard Liège
47' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Rein Van Helden Sint-Truiden
54' Wissel Standard Liège Wissel Kamal Sowah voor Renaud Emond Standard Liège
69' Wissel Standard Liège Wissel Gilles Dewaele voor Isaac Hayden Standard Liège
79' Wissel Standard Liège Wissel Ibe Hautekiet voor Konstantinos Laifis Standard Liège
80' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor Cihan Canak Standard Liège
86' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Joel Chima Fujita met assist van Jarne Steuckers Sint-Truiden 0-1
88' Wissel Sint-Truiden Wissel Joselpho Barnes voor Fatih Kaya Sint-Truiden
88' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Aboubakary Koita Sint-Truiden
88' Wissel Sint-Truiden Wissel Rihito Yamamoto voor Aboubakary Koita Sint-Truiden
98' Penalty Standard Liège Penalty Wilfried Kanga Standard Liège 1-1
91' Wissel Sint-Truiden Wissel Wolke Janssens voor Jarne Steuckers Sint-Truiden
96' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Wolke Janssens Sint-Truiden
97' Wissel Sint-Truiden Wissel Olivier Dumont voor Joel Chima Fujita Sint-Truiden
90' Aiden ONeill Standard Liège
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - Sint-Truiden
Opstellingen Standard Luik - Sint-Truiden
De opstellingen van Standard Luik en Sint-Truiden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Standard Luik gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Sint-Truiden zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.