Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Sint-Truiden (2-1) || Jupiler Pro League 2023/2024

Zondag 21 januari 2024 - 16:00 uur

In de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt Union Saint-Gilloise het zondag 21 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Joseph Mariën in Brussels.

Via de Union Saint-Gilloise - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Sint-Truiden (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Union Saint-Gilloise en Sint-Truiden is onder leiding van scheidsrechter Wim Smet geëindigd in een 2-1 overwinning voor Union Saint-Gilloise. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Kahveh Zahiroleslam, waarmee Sint-Truiden met 0-1 de leiding nam. Union Saint-Gilloise kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Ross Sykes, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 97e minuut zette Kevin Rodríguez zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Union Saint-Gilloise de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Wim Smet, waardoor Union Saint-Gilloise dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Union Saint-Gilloise - Sint-Truiden 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Saint-Gilloise - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Kahveh Zahiroleslam met assist van Daiki Hashioka Sint-Truiden 0-1
25' Alessio Castro-Montes Union Saint-Gilloise
37' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Daiki Hashioka Sint-Truiden
47' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt Ross Sykes met assist van Cameron Puertas Union Saint-Gilloise 1-1
59' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Joel Chima Fujita Sint-Truiden
62' Wissel Sint-Truiden Wissel Frederic Ananou voor Daiki Hashioka Sint-Truiden
67' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Henok Teklab voor Casper Terho Union Saint-Gilloise
76' Gustaf Nilsson Union Saint-Gilloise
77' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor Gustaf Nilsson Union Saint-Gilloise
77' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Fatih Kaya voor Rihito Yamamoto Union Saint-Gilloise
78' Wissel Sint-Truiden Wissel Ryotaro Ito voor Kahveh Zahiroleslam Sint-Truiden
78' Wissel Sint-Truiden Wissel Kevin Rodríguez voor Dennis Eckert Ayensa Sint-Truiden
83' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Frederic Ananou Sint-Truiden
97' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt Kevin Rodríguez Union Saint-Gilloise 2-1
94' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Eric Junior Bocat Sint-Truiden
98' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor Kevin Rodríguez Union Saint-Gilloise
93' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Elton Kabangu voor Cameron Puertas Union Saint-Gilloise
96' Wissel Sint-Truiden Wissel Joselpho Barnes voor Jarne Steuckers Sint-Truiden
101' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Fatih Kaya Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting Union Saint-Gilloise - Sint-Truiden
Opstellingen Union Saint-Gilloise - Sint-Truiden
De opstellingen van Union Saint-Gilloise en Sint-Truiden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Union Saint-Gilloise gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Sint-Truiden zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.