Nabeschouwing Celtic - Hearts (3-1) || Schotse Premiership 2019/2020

Zondag 25 augustus 2019 - 16:00 uur



In de Schotse Premiership 2019/2020 neemt Celtic het zondag 25 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hearts. De wedstrijd wordt gespeeld in Celtic Park in Glasgow.

Via de Celtic - Hearts live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celtic - Hearts (3-1)

Het Schotse Premiership duel tussen Celtic en Hearts is onder leiding van scheidsrechter William Collum geëindigd in een 3-1 overwinning voor Celtic. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door V. Bayo, waarmee Celtic met 1-0 de leiding nam. Celtic vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. McGregor op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut volgde een derde treffer van Celtic, waarmee V. Bayo zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hearts kreeg een penalty toegewezen in de 80e minuut, die werd genomen door C. Washington. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 3-0 op het scorebord bleef staan. Na 81 minuten deed C. Washington iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Hearts werd verkleind tot 3-1.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Celtic.

Wedstrijdstatistieken Celtic - Hearts
Goals
3
1
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
9
5
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
87
60
Gevaarlijke aanvallen
53
44
Corners
7
3
Wissels
3
4
LIVE Celtic - Hearts 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celtic - Hearts teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Wissel Hearts Wissel J. Brandon voor M. Smith Hearts
29' Doelpunt Celtic Doelpunt V. Bayo met assist van J. Forrest Celtic 1-0
39' Gele kaart Celtic Gele kaart voor F. Forster Celtic
44' Gele kaart Hearts Gele kaart voor C. Halkett Hearts
54' Doelpunt Celtic Doelpunt C. McGregor met assist van R. Christie Celtic 2-0
59' Gele kaart Hearts Gele kaart voor J. Brandon Hearts
60' Doelpunt Celtic Doelpunt V. Bayo met assist van K. Ajer Celtic 3-0
69' Wissel Celtic Wissel M. Johnston voor O. Ntcham Celtic
71' Wissel Hearts Wissel U. Ikpeazu voor L. Damour Hearts
78' Wissel Celtic Wissel L. Griffiths voor V. Bayo Celtic
80' Penalty gemist Hearts Penalty gemist C. Washington Hearts
81' Doelpunt Hearts Doelpunt C. Washington Hearts 3-1
83' Wissel Hearts Wissel A. White voor J. Mulraney Hearts
87' Wissel Celtic Wissel A. Ralston voor K. Ajer Celtic
92' Gele kaart Hearts Gele kaart voor U. Ikpeazu Hearts
Video hoogtepunten en samenvatting Celtic - Hearts
Opstellingen Celtic - Hearts
De opstellingen van Celtic en Hearts zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celtic gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hearts zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Neil Lennon
Wissels Celtic
# Speler Pos.
1 Craig Gordon K
56 Anthony Ralston V
15 Jonny Hayes M
22 Odsonne Édouard A
20 Marian Shved A
9 Leigh Griffiths A
19 Michael Johnston A
Formatie 4-3-3
Coach Craig Levein
Wissels Hearts
# Speler Pos.
13 Colin Doyle K
28 Clevid Dikamona V
25 Jamie Brandon M
3 Aidan White M
7 Oliver Bozanić M
19 Uche Ikpeazu A
41 Euan Henderson A
Voorbeschouwing Celtic - Hearts

Celtic en Hearts treffen elkaar in de 3e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter William Collum en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Celtic en Hearts in de Schotse Premiership vond plaats op 19 mei 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celtic. Op basis van de afgelopen 46 duels tussen beide ploegen is Celtic favoriet. De thuisploeg wist 32 keer te winnen, terwijl Hearts slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Celtic 32
Winst Hearts 8
Gelijkspel 6
Totaal 46

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Celtic op een 1e positie staat, terwijl we Hearts terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Celtic - Hearts Opstelling Celtic Opstelling Hearts Live Celtic - Hearts Live Celtic - Hearts kijken Celtic - Hearts kijken Live Celtic - Hearts stream Celtic - Hearts Fox Sports Nabeschouwing Celtic - Hearts Uitslag Celtic - Hearts Statistieken Celtic - Hearts Schotse Premiership 2019/2020 Celtic - Hearts wedden Celtic - Hearts gokken Celtic - Hearts Unibet