Nabeschouwing Hearts - Kilmarnock (2-3) || Schotse Premiership 2019/2020

Woensdag 5 februari 2020 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2019/2020 neemt Hearts het woensdag 5 februari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Kilmarnock. De wedstrijd wordt gespeeld in Tynecastle Park in Edinburgh.

Via de Hearts - Kilmarnock live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hearts - Kilmarnock (2-3)

Het Schotse Premiership duel tussen Hearts en Kilmarnock is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Kilmarnock. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door S. Findlay, waarmee Kilmarnock met 0-1 de leiding nam. Kilmarnock vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Burke op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 50e minuut volgde een derde treffer van Kilmarnock, waarmee E. Brophy zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

S. Clare zette Hearts even later op 1-3 nadat hij een door de scheidsrechter toegekende penalty wist te benutten. In de 80e minuut moest Kilmarnock verder met een man minder, nadat L. Branescu een tweede gele kaart kreeg. Hearts verkleinde in de 89e minuut de achterstand doordat C. Halkett de 2-3 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Het bleek echter te laat om een nederlaag te voorkomen, want er zou hierna niet meer gescoord worden.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Kilmarnock.

LIVE Hearts - Kilmarnock 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hearts - Kilmarnock teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Kilmarnock Doelpunt S. Findlay Kilmarnock 0-1
35' Gele kaart Hearts Gele kaart voor S. Clare Hearts
38' Doelpunt Kilmarnock Doelpunt C. Burke met assist van E. Brophy Kilmarnock 0-2
48' Gele kaart Hearts Gele kaart voor J. Souttar Hearts
50' Doelpunt Kilmarnock Doelpunt E. Brophy met assist van S. ODonnell Kilmarnock 0-3
52' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor A. Power Kilmarnock
52' Wissel Hearts Wissel U. Ikpeazu voor M. Langer Hearts
62' Wissel Hearts Wissel C. Washington voor E. Henderson Hearts
65' Gele kaart Hearts Gele kaart voor S. Naismith Hearts
66' Wissel Kilmarnock Wissel K. Broadfoot voor S. Findlay Kilmarnock
68' Wissel Hearts Wissel J. Walker voor L. Moore Hearts
74' Wissel Kilmarnock Wissel G. Kiltie voor E. Brophy Kilmarnock
78' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor L. Branescu Kilmarnock
79' Penalty Hearts Penalty S. Clare Hearts 1-3
80' Tweede gele kaart Kilmarnock Tweede gele kaart voor L. Branescu Kilmarnock
80' Wissel Kilmarnock Wissel J. Koprivec voor R. McKenzie Kilmarnock
86' Gele kaart Hearts Gele kaart voor A. Irving Hearts
89' Doelpunt Hearts Doelpunt C. Halkett met assist van J. Walker Hearts 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Hearts - Kilmarnock
Opstellingen Hearts - Kilmarnock
De opstellingen van Hearts en Kilmarnock zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hearts gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kilmarnock zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.