Nabeschouwing Hearts - Livingston (1-1) || Schotse Premiership 2019/2020

Woensdag 4 december 2019 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2019/2020 neemt Hearts het woensdag 4 december 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Livingston. De wedstrijd wordt gespeeld in Tynecastle Park in Edinburgh.

Via de Hearts - Livingston live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hearts - Livingston (1-1)

De Schotse Premiership 2019/2020 wedstrijd tussen Hearts en Livingston geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door M. Bartley, waarmee Livingston met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Hearts het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 88e minuut was het namelijk S. MacLean die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Hearts - Livingston 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hearts - Livingston teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Livingston Gele kaart voor M. Bartley Livingston
26' Wissel Hearts Wissel S. MacLean voor S. Naismith Hearts
33' Doelpunt Livingston Doelpunt M. Bartley Livingston 0-1
46' Wissel Livingston Wissel S. Lawson voor K. Jacobs Livingston
49' Gele kaart Livingston Gele kaart voor S. Pittman Livingston
55' Gele kaart Livingston Gele kaart voor S. Robinson Livingston
56' Wissel Hearts Wissel U. Ikpeazu voor L. Damour Hearts
68' Gele kaart Livingston Gele kaart voor J. Guthrie Livingston
76' Wissel Hearts Wissel R. Meshino voor J. Walker Hearts
78' Wissel Livingston Wissel C. Erskine voor C. Sibbald Livingston
87' Wissel Livingston Wissel H. Odofin voor S. Lawless Livingston
88' Doelpunt Hearts Doelpunt S. MacLean Hearts 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Hearts - Livingston
Opstellingen Hearts - Livingston
De opstellingen van Hearts en Livingston zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hearts gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Livingston zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Hearts - Livingston

Hearts en Livingston treffen elkaar in de 16e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Greg Aitken en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hearts en Livingston in de Schotse Premiership vond plaats op 26 oktober 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Hearts favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Livingston slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Hearts 2
Winst Livingston 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hearts op een 10e positie staat, terwijl we Livingston terugvinden op de 7e plaats.