Nabeschouwing Hearts - Rangers (2-1) || Schotse Premiership 2019/2020

Zondag 26 januari 2020 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2019/2020 neemt Hearts het zondag 26 januari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Tynecastle Park in Edinburgh.

Via de Hearts - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hearts - Rangers (2-1)

Het Schotse Premiership duel tussen Hearts en Rangers is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Hearts. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door R. Kent, waarmee Rangers met 0-1 de leiding nam. Hearts kwam in de 56e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Naismith, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 84e minuut zette L. Boyce zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Hearts de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Hearts dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Hearts - Rangers 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hearts - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Rangers Gele kaart voor J. Flanagan Rangers
42' Gele kaart Rangers Gele kaart voor R. Jack Rangers
46' Wissel Hearts Wissel O. Bozanic voor A. White Hearts
46' Wissel Rangers Wissel M. Polster voor J. Flanagan Rangers
46' Wissel Rangers Wissel S. Arfield voor R. Jack Rangers
46' Doelpunt Rangers Doelpunt R. Kent met assist van J. Aribo Rangers 0-1
56' Doelpunt Hearts Doelpunt S. Naismith met assist van L. Boyce Hearts 1-1
59' Wissel Hearts Wissel C. Washington voor L. Moore Hearts
68' Gele kaart Hearts Gele kaart voor E. Henderson Hearts
73' Wissel Rangers Wissel S. Ojo voor G. Kamara Rangers
75' Wissel Hearts Wissel U. Ikpeazu voor T. Sibbick Hearts
84' Doelpunt Hearts Doelpunt L. Boyce Hearts 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Hearts - Rangers
Opstellingen Hearts - Rangers
De opstellingen van Hearts en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hearts gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.