Nabeschouwing St. Johnstone - Livingston (2-2) || Schotse Premiership 2019/2020

Zaterdag 10 augustus 2019 - 15:00 uur

In de Schotse Premiership 2019/2020 neemt St. Johnstone het zaterdag 10 augustus 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Livingston. De wedstrijd wordt gespeeld in McDiarmid Park in Perth.

Via de St. Johnstone - Livingston live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Johnstone - Livingston (2-2)

De Schotse Premiership 2019/2020 wedstrijd tussen St. Johnstone en Livingston geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door S. Pittman, waarmee Livingston met 0-1 de leiding nam. Livingston vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Lawless op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 55e minuut wist St. Johnstone de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via M. Kennedy.

Na 82 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat C. Hendry de 2-2 maakte voor St. Johnstone. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen. Livingston kreeg een penalty toegewezen in de 90e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond L. Dykes die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 2-2 tussenstand op het scorebord bleef staan.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE St. Johnstone - Livingston 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Johnstone - Livingston teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Livingston Doelpunt S. Pittman met assist van S. Lawless Livingston 0-1
31' Gele kaart Livingston Gele kaart voor L. Dykes Livingston
39' Doelpunt Livingston Doelpunt S. Lawless met assist van A. Souda Livingston 0-2
55' Doelpunt St. Johnstone Doelpunt M. Kennedy met assist van M. OHalloran St. Johnstone 1-2
64' Gele kaart Livingston Gele kaart voor R. Lamie Livingston
65' Wissel Livingston Wissel C. Sibbald voor A. Souda Livingston
70' Wissel St. Johnstone Wissel C. Hendry voor D. Swanson St. Johnstone
77' Wissel Livingston Wissel R. Crawford voor J. McMillan Livingston
82' Doelpunt St. Johnstone Doelpunt C. Hendry St. Johnstone 2-2
87' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor A. McCann St. Johnstone
87' Gele kaart Livingston Gele kaart voor R. Crawford Livingston
89' Wissel Livingston Wissel S. Tiffoney voor S. Lawless Livingston
89' Wissel St. Johnstone Wissel L. Craig voor A. McCann St. Johnstone
90' Penalty gemist Livingston Penalty gemist L. Dykes Livingston
Video hoogtepunten en samenvatting St. Johnstone - Livingston
Opstellingen St. Johnstone - Livingston
De opstellingen van St. Johnstone en Livingston zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Johnstone gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Livingston zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.