Nabeschouwing St. Mirren - Livingston (3-3) || Schotse Premiership 2019/2020

Zaterdag 14 december 2019 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2019/2020 neemt St. Mirren het zaterdag 14 december 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Livingston. De wedstrijd wordt gespeeld in The Simple Digital Arena in Paisley.

Via de St. Mirren - Livingston live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Mirren - Livingston (3-3)

De Schotse Premiership 2019/2020 wedstrijd tussen St. Mirren en Livingston geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door A. Souda, waarmee Livingston met 0-1 de leiding nam. St. Mirren kwam in de 33e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Morias, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 45e minuut zette J. Guthrie zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Livingston de leiding in de wedstrijd nam.

Na 57 minuten werd de voorsprong voor Livingston vergroot nadat A. Souda de 1-3 wist te scoren. In de 61e minuut kwam St. Mirren weer dichterbij, nadat J. Obika de stand terug wist te brengen naar 2-3. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor St. Mirren. In de 73e minuut was het J. Obika die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Nick Walsh en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE St. Mirren - Livingston 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Mirren - Livingston teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Livingston Doelpunt A. Souda Livingston 0-1
26' Gele kaart Livingston Gele kaart voor S. Lawless Livingston
33' Doelpunt St. Mirren Doelpunt J. Morias met assist van J. Obika St. Mirren 1-1
45' Doelpunt Livingston Doelpunt J. Guthrie met assist van C. Sibbald Livingston 1-2
46' Wissel Livingston Wissel A. Lithgow voor A. Taylor-Sinclair Livingston
51' Wissel St. Mirren Wissel A. Andreu voor K. McAllister St. Mirren
57' Doelpunt Livingston Doelpunt A. Souda Livingston 1-3
61' Doelpunt St. Mirren Doelpunt J. Obika met assist van A. Andreu St. Mirren 2-3
66' Wissel Livingston Wissel K. Jacobs voor C. Sibbald Livingston
72' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor R. Flynn St. Mirren
73' Wissel St. Mirren Wissel C. Cooke voor S. Glover St. Mirren
73' Doelpunt St. Mirren Doelpunt J. Obika met assist van J. Morias St. Mirren 3-3
78' Wissel Livingston Wissel S. Robinson voor A. Souda Livingston
83' Gele kaart Livingston Gele kaart voor S. Robinson Livingston
88' Gele kaart Livingston Gele kaart voor L. Dykes Livingston
89' Wissel St. Mirren Wissel D. Mullen voor J. Morias St. Mirren
Video hoogtepunten en samenvatting St. Mirren - Livingston
Opstellingen St. Mirren - Livingston

Voorbeschouwing St. Mirren - Livingston

St. Mirren en Livingston treffen elkaar in de 18e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nick Walsh en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen St. Mirren en Livingston in de Schotse Premiership vond plaats op 31 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Livingston. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Livingston favoriet. 3 keer wist de ploeg van St. Mirren te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor St. Mirren. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst St. Mirren 2
Winst Livingston 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel St. Mirren op een 9e positie staat, terwijl we Livingston terugvinden op de 7e plaats.