Nabeschouwing Dundee United - Aberdeen (1-0) || Schotse Premiership 2021/2022

Zaterdag 20 november 2021 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2021/2022 neemt Dundee United het zaterdag 20 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Aberdeen. De wedstrijd wordt gespeeld in Tannadice Park in Dundee.

Via de Dundee United - Aberdeen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dundee United - Aberdeen (1-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Dundee United en Aberdeen is onder leiding van scheidsrechter Bobby Madden geëindigd in een 1-0 overwinning voor Dundee United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor C. Butcher in de 42e minuut, waardoor Dundee United met een man minder kwam te staan. In de 45e minuut kreeg F. Ojo van Aberdeen voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Aberdeen de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. De eerste goal werd pas ver in de tweede helft in de 80e minuut gemaakt door I. Harkes waardoor Dundee United met 1-0 aan de leiding kwam.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bobby Madden, waardoor Dundee United de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Dundee United - Aberdeen 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dundee United - Aberdeen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor K. Freeman Dundee United
40' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor F. Ojo Aberdeen
40' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor R. Hedges Aberdeen
42' Rode kaart Dundee United Rode kaart voor C. Butcher Dundee United
45' Tweede gele kaart Aberdeen Tweede gele kaart voor F. Ojo Aberdeen
46' Wissel Aberdeen Wissel J. Hayes voor J. MacKenzie Aberdeen
56' Wissel Dundee United Wissel L. Appere voor I. Niskanen Dundee United
60' Wissel Dundee United Wissel F. Hoti voor J. Fuchs Dundee United
65' Wissel Aberdeen Wissel T. Jenks voor D. McGeouch Aberdeen
68' Wissel Dundee United Wissel D. Glass voor P. Pawlett Dundee United
73' Wissel Aberdeen Wissel M. Longstaff voor J. Gurr Aberdeen
80' Doelpunt Dundee United Doelpunt I. Harkes met assist van S. McMann Dundee United 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Dundee United - Aberdeen
Opstellingen Dundee United - Aberdeen
De opstellingen van Dundee United en Aberdeen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dundee United gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Aberdeen zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.