Nabeschouwing Hearts - Dundee United (5-2) || Schotse Premiership 2021/2022

Zaterdag 6 november 2021 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2021/2022 neemt Hearts het zaterdag 6 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dundee United. De wedstrijd wordt gespeeld in Tynecastle Park in Edinburgh.

Via de Hearts - Dundee United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hearts - Dundee United (5-2)

Het Schotse Premiership duel tussen Hearts en Dundee United is onder leiding van scheidsrechter John Beaton geëindigd in een 5-2 overwinning voor Hearts. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door B. Woodburn, waarmee Hearts met 1-0 de leiding nam. Hearts vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Cochrane op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 34e minuut wist Dundee United de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via R. Edwards.

Na 50 minuten werd de voorsprong voor Hearts vergroot nadat B. Woodburn de 3-1 wist te scoren. In de 62e minuut kwam Dundee United weer dichterbij, nadat N. Clark de stand terug wist te brengen naar 3-2. In de 76e minuut was het S. Kingsley van Hearts wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Namens Hearts mocht A. McEneff in de 86e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 5-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter John Beaton bij een 5-2 eindstand in het voordeel van Hearts.

LIVE Hearts - Dundee United 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hearts - Dundee United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Hearts Doelpunt B. Woodburn met assist van C. Devlin Hearts 1-0
25' Doelpunt Hearts Doelpunt A. Cochrane met assist van J. Ginnelly Hearts 2-0
26' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor B. Siegrist Dundee United
34' Doelpunt Dundee United Doelpunt R. Edwards met assist van D. Glass Dundee United 2-1
46' Wissel Dundee United Wissel K. Smith voor C. Mulgrew Dundee United
50' Doelpunt Hearts Doelpunt B. Woodburn met assist van T. Moore Hearts 3-1
62' Doelpunt Dundee United Doelpunt N. Clark met assist van K. Freeman Dundee United 3-2
62' Wissel Dundee United Wissel M. Biamou voor D. Glass Dundee United
67' Wissel Hearts Wissel G. Mackay-Steven voor B. McKay Hearts
75' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor J. Fuchs Dundee United
76' Doelpunt Hearts Doelpunt S. Kingsley met assist van A. Cochrane Hearts 4-2
79' Wissel Hearts Wissel A. Gnanduillet voor J. Ginnelly Hearts
80' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor R. Edwards Dundee United
82' Wissel Hearts Wissel A. McEneff voor B. Woodburn Hearts
86' Doelpunt Hearts Doelpunt A. McEneff met assist van G. Mackay-Steven Hearts 5-2
Video hoogtepunten en samenvatting Hearts - Dundee United
Opstellingen Hearts - Dundee United
De opstellingen van Hearts en Dundee United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hearts gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Dundee United zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.