Nabeschouwing Motherwell - Rangers (1-2) || Schotse Premiership 2017/2018

Zondag 6 augustus 2017 - 14:30 uur

In de Schotse Premiership 2017/2018 neemt Motherwell het zondag 6 augustus 2017 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Fir Park in Motherwell.

Via de Motherwell - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Motherwell - Rangers (1-2)

Het Schotse Premiership duel tussen Motherwell en Rangers is onder leiding van scheidsrechter Robert Madden geëindigd in een 1-2 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Rangers kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van G. Dorrans. Motherwell kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Heneghan, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Rangers vervolgens op 1-2. Het was G. Dorrans die vanaf 11 meter wist te scoren in de 58e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Robert Madden, waardoor Rangers dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Motherwell - Rangers 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Motherwell - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Rangers Doelpunt G. Dorrans met assist van K. Miller Rangers 0-1
40' Doelpunt Motherwell Doelpunt B. Heneghan met assist van C. Tanner Motherwell 1-1
49' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor C. Dunne Motherwell
58' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor L. Moult Motherwell
58' Penalty Rangers Penalty G. Dorrans Rangers 1-2
62' Wissel Rangers Wissel J. Tavernier voor J. Windass Rangers
65' Wissel Motherwell Wissel R. Bowman voor E. Frear Motherwell
68' Gele kaart Rangers Gele kaart voor F. Cardoso Rangers
73' Wissel Motherwell Wissel A. Fisher voor L. Moult Motherwell
77' Wissel Rangers Wissel D. Wilson voor K. Miller Rangers
78' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor B. Heneghan Motherwell
79' Wissel Motherwell Wissel G. Newell voor A. Rose Motherwell
79' Gele kaart Rangers Gele kaart voor G. Dorrans Rangers
85' Wissel Rangers Wissel A. Morelos voor E. Herrera Rangers
92' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor R. Tait Motherwell
Video hoogtepunten en samenvatting Motherwell - Rangers
Opstellingen Motherwell - Rangers

Voorbeschouwing Motherwell - Rangers

Motherwell en Rangers treffen elkaar in de 1e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Madden en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Schotse Premiership seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Motherwell en Rangers in de Schotse Premiership vond plaats op 1 april 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Rangers favoriet. 17 keer wist de ploeg van Motherwell te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Motherwell. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.