Nabeschouwing Motherwell - Ross County (4-1) || Schotse Premiership 2016/2017

Zaterdag 29 oktober 2016 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2016/2017 neemt Motherwell het zaterdag 29 oktober 2016 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Ross County. De wedstrijd wordt gespeeld in Fir Park in Motherwell.

Via de Motherwell - Ross County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Motherwell - Ross County (4-1)

Het Schotse Premiership duel tussen Motherwell en Ross County is onder leiding van scheidsrechter Nick Walsh geëindigd in een 4-1 overwinning voor Motherwell. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 8e minuut dacht Motherwell op voorsprong te komen via een doelpunt van S. McDonald. Helaas voor Motherwell werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 32e minuut was het Motherwell dat via K. van der Weg dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Nick Walsh. R. Tait dacht na 51 minuten te scoren voor Motherwell, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 62e minuut scoorde Motherwell via L. Ainsworth, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 78 minuten spelen wist Ross County via A. Schalk de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Nick Walsh.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Nick Walsh niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Motherwell - Ross County
4
1
LIVE Motherwell - Ross County 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Motherwell - Ross County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Motherwell Doelpunt S. McDonald Motherwell
32' Eigen doelpunt Motherwell Eigen doelpunt K. van der Weg Motherwell
39' Gele kaart Ross County Gele kaart voor K. van der Weg Ross County
46' Wissel Ross County Wissel C. Curran voor M. Gardyne Ross County
49' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor B. Heneghan Motherwell
51' Doelpunt Motherwell Doelpunt R. Tait met assist van S. McDonald Motherwell
53' Gele kaart Ross County Gele kaart voor P. Quinn Ross County
62' Doelpunt Motherwell Doelpunt L. Ainsworth met assist van S. McDonald Motherwell
67' Wissel Ross County Wissel A. Schalk voor L. Boyce Ross County
78' Doelpunt Ross County Doelpunt A. Schalk met assist van M. Fraser Ross County
83' Wissel Motherwell Wissel A. Campbell voor L. Lucas Motherwell
86' Wissel Motherwell Wissel R. MacLean voor L. Ainsworth Motherwell
Video hoogtepunten en samenvatting Motherwell - Ross County
Opstellingen Motherwell - Ross County
De opstellingen van Motherwell en Ross County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.