Nabeschouwing Ross County - Hibernian (0-1) || Schotse Premiership 2017/2018

Zaterdag 23 september 2017 - 16:00 uur



In de Schotse Premiership 2017/2018 neemt Ross County het zaterdag 23 september 2017 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hibernian. De wedstrijd wordt gespeeld in Global Energy Stadium in Dingwall.

Via de Ross County - Hibernian live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ross County - Hibernian (0-1)

Het Schotse Premiership duel tussen Ross County en Hibernian is onder leiding van scheidsrechter Andrew Dallas geëindigd in een 0-1 overwinning voor Hibernian. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door P. Hanlon, waarmee Hibernian met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Hibernian dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Hibernian.

Wedstrijdstatistieken Ross County - Hibernian
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
9
17
Schoten op doel
4
7
Aanvallen
61
69
Gevaarlijke aanvallen
40
38
Corners
6
8
Wissels
3
2
LIVE Ross County - Hibernian 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ross County - Hibernian teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Doelpunt Hibernian Doelpunt P. Hanlon met assist van J. McGinn Hibernian 0-1
46' Wissel Ross County Wissel D. Keillor-Dunn voor R. Tumility Ross County
56' Gele kaart Ross County Gele kaart voor R. Draper Ross County
57' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor M. Bartley Hibernian
63' Wissel Ross County Wissel A. Schalk voor C. Curran Ross County
65' Wissel Ross County Wissel J. Lindsay voor R. Draper Ross County
67' Gele kaart Ross County Gele kaart voor J. OBrien Ross County
85' Wissel Hibernian Wissel V. Slivka voor D. McGeouch Hibernian
85' Wissel Hibernian Wissel D. Matulevicius voor S. Murray Hibernian
Video hoogtepunten en samenvatting Ross County - Hibernian
Opstellingen Ross County - Hibernian

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Ross County - Hibernian

Ross County en Hibernian treffen elkaar in de 7e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andrew Dallas en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ross County en Hibernian in de Schotse Premiership vond plaats op 6 mei 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ross County. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Ross County favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Hibernian slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Ross County 4
Winst Hibernian 2
Gelijkspel 1
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ross County op een 10e positie staat, terwijl we Hibernian terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Ross County - Hibernian Opstelling Ross County Opstelling Hibernian Live Ross County - Hibernian Live Ross County - Hibernian kijken Ross County - Hibernian kijken Live Ross County - Hibernian stream Ross County - Hibernian Fox Sports Nabeschouwing Ross County - Hibernian Uitslag Ross County - Hibernian Statistieken Ross County - Hibernian Schotse Premiership 2017/2018 Ross County - Hibernian wedden Ross County - Hibernian gokken Ross County - Hibernian Unibet