Nabeschouwing Atalanta - Bologna (3-2) || Serie A 2016/2017

Zaterdag 22 april 2017 - 18:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Atalanta het zaterdag 22 april 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Bologna. De wedstrijd wordt gespeeld in Gewiss Stadium in Bergamo.

Via de Atalanta - Bologna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atalanta - Bologna (3-2)

Het Serie A duel tussen Atalanta en Bologna is onder leiding van scheidsrechter Carmine Russo geëindigd in een 3-2 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 3e minuut dacht Atalanta op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Conti. Helaas voor Atalanta werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 14e minuut was het Atalanta dat via R. Freuler dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Carmine Russo. M. Destro dacht na 16 minuten te scoren voor Bologna, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 61e minuut scoorde Bologna via F. Di Francesco, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 75 minuten spelen wist Atalanta via M. Caldara de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Carmine Russo.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Carmine Russo niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

LIVE Atalanta - Bologna 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atalanta - Bologna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Atalanta Doelpunt A. Conti met assist van A. Gómez Atalanta
14' Doelpunt Atalanta Doelpunt R. Freuler met assist van A. Petagna Atalanta
16' Doelpunt Bologna Doelpunt M. Destro met assist van F. Di Francesco Bologna
22' Wissel Atalanta Wissel B. Cristante voor F. Kessié Atalanta
43' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor M. Caldara Atalanta
44' Gele kaart Bologna Gele kaart voor B. Džemaili Bologna
51' Gele kaart Bologna Gele kaart voor D. Gastaldello Bologna
57' Gele kaart Bologna Gele kaart voor I. Mbaye Bologna
61' Doelpunt Bologna Doelpunt F. Di Francesco met assist van B. Džemaili Bologna
63' Wissel Atalanta Wissel M. DAlessandro voor Rafael Tolói Atalanta
72' Wissel Atalanta Wissel A. Grassi voor A. Petagna Atalanta
74' Wissel Bologna Wissel E. Krafth voor I. Mbaye Bologna
75' Doelpunt Atalanta Doelpunt M. Caldara met assist van B. Cristante Atalanta
78' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor A. Masiello Atalanta
78' Wissel Bologna Wissel O. Okwonkwo voor L. Krejčí Bologna
83' Wissel Bologna Wissel B. Petković voor F. Viviani Bologna
Video hoogtepunten en samenvatting Atalanta - Bologna
Opstellingen Atalanta - Bologna
De opstellingen van Atalanta en Bologna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atalanta gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Bologna zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Atalanta - Bologna

Atalanta en Bologna treffen elkaar in de 33e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carmine Russo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atalanta en Bologna in de Serie A vond plaats op 27 november 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atalanta. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Atalanta favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Bologna slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.