Nabeschouwing Atalanta - Cagliari (2-0) || Serie A 2016/2017

Zondag 5 februari 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Atalanta het zondag 5 februari 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in Gewiss Stadium in Bergamo.

Via de Atalanta - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atalanta - Cagliari (2-0)

Het Serie A duel tussen Atalanta en Cagliari is onder leiding van scheidsrechter Claudio Gavillucci geëindigd in een 2-0 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 4e minuut dacht Atalanta op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Gómez. Helaas voor Atalanta werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 16e minuut was het Atalanta dat via A. Gómez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Claudio Gavillucci.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Claudio Gavillucci niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

LIVE Atalanta - Cagliari 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atalanta - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Atalanta Doelpunt A. Gómez met assist van A. Conti Atalanta
16' Doelpunt Atalanta Doelpunt A. Gómez met assist van A. Petagna Atalanta
54' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor L. Ceppitelli Cagliari
58' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor A. Masiello Atalanta
61' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor N. Barella Cagliari
62' Wissel Atalanta Wissel E. Zukanović voor A. Masiello Atalanta
63' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor A. Conti Atalanta
70' Wissel Cagliari Wissel S. Miangue voor D. Dessena Cagliari
79' Wissel Cagliari Wissel F. Serra voor M. Capuano Cagliari
81' Wissel Atalanta Wissel B. Cristante voor F. Kessié Atalanta
83' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor J. Kurtič Atalanta
83' Wissel Cagliari Wissel A. Ioniţă voor L. Ceppitelli Cagliari
88' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor L. Spinazzola Atalanta
90' Wissel Atalanta Wissel A. Mounier voor A. Gómez Atalanta
Video hoogtepunten en samenvatting Atalanta - Cagliari
Opstellingen Atalanta - Cagliari
De opstellingen van Atalanta en Cagliari zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atalanta gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Cagliari zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Gian Piero Gasperini
Voorbeschouwing Atalanta - Cagliari

Atalanta en Cagliari treffen elkaar in de 23e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Claudio Gavillucci en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atalanta en Cagliari in de Serie A vond plaats op 18 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cagliari. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Atalanta favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Cagliari slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.