Nabeschouwing Atalanta - Genoa (3-0) || Serie A 2016/2017

Zondag 30 oktober 2016 - 12:30 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Atalanta het zondag 30 oktober 2016 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Genoa. De wedstrijd wordt gespeeld in Gewiss Stadium in Bergamo.

Via de Atalanta - Genoa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atalanta - Genoa (3-0)

Het Serie A duel tussen Atalanta en Genoa is onder leiding van scheidsrechter Michael Fabbri geëindigd in een 3-0 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 36e minuut dacht Atalanta op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Kurtič. Helaas voor Atalanta werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut was het Atalanta dat via J. Kurtič dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Michael Fabbri. A. Gómez dacht na 84 minuten te scoren voor Atalanta, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Michael Fabbri niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

LIVE Atalanta - Genoa 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atalanta - Genoa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Genoa Gele kaart voor E. Muñoz Genoa
6' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor A. Conti Atalanta
12' Wissel Atalanta Wissel L. Spinazzola voor B. Dramé Atalanta
36' Doelpunt Atalanta Doelpunt J. Kurtič met assist van R. Gagliardini Atalanta
36' Wissel Atalanta Wissel E. Zukanović voor A. Konko Atalanta
47' Doelpunt Atalanta Doelpunt J. Kurtič met assist van A. Petagna Atalanta
45' Gele kaart Genoa Gele kaart voor D. Laxalt Genoa
46' Wissel Genoa Wissel G. Simeone voor O. Ntcham Genoa
62' Wissel Genoa Wissel N. Ninković voor Miguel Veloso Genoa
64' Wissel Atalanta Wissel M. DAlessandro voor J. Kurtič Atalanta
80' Wissel Genoa Wissel G. Pandev voor S. Gentiletti Genoa
84' Doelpunt Atalanta Doelpunt A. Gómez met assist van A. Petagna Atalanta
Video hoogtepunten en samenvatting Atalanta - Genoa
Opstellingen Atalanta - Genoa
De opstellingen van Atalanta en Genoa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atalanta gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Genoa zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Atalanta - Genoa

Atalanta en Genoa treffen elkaar in de 11e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Fabbri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atalanta en Genoa in de Serie A vond plaats op 15 mei 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atalanta. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Genoa favoriet. 6 keer wist de ploeg van Atalanta te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Atalanta. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.