Nabeschouwing Atalanta - Inter Milan (2-1) || Serie A 2016/2017

Zondag 23 oktober 2016 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Atalanta het zondag 23 oktober 2016 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Gewiss Stadium in Bergamo.

Via de Atalanta - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atalanta - Inter Milan (2-1)

Het Serie A duel tussen Atalanta en Inter Milan is onder leiding van scheidsrechter Daniele Doveri geëindigd in een 2-1 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 10e minuut dacht Atalanta op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Masiello. Helaas voor Atalanta werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 50e minuut was het Inter dat via E. Martins dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Daniele Doveri. M. Pinilla dacht na 88 minuten te scoren voor Atalanta, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies scheidsrechter Daniele Doveri voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

LIVE Atalanta - Inter Milan 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atalanta - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Atalanta Doelpunt A. Masiello met assist van J. Kurtič Atalanta
47' Wissel Atalanta Wissel A. Konko voor Rafael Tolói Atalanta
49' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor A. Konko Atalanta
50' Doelpunt Inter Doelpunt E. Martins met assist van M. Brozović Inter
61' Gele kaart Inter Gele kaart voor E. Martins Inter
61' Wissel Inter Wissel C. Ansaldi voor Y. Nagatomo Inter
62' Wissel Atalanta Wissel M. Pinilla voor A. Petagna Atalanta
62' Wissel Inter Wissel G. Kondogbia voor M. Brozović Inter
76' Wissel Inter Wissel A. Candreva voor E. Martins Inter
81' Wissel Atalanta Wissel R. Gagliardini voor A. Gómez Atalanta
88' Penalty Atalanta Penalty M. Pinilla Atalanta
89' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor M. Pinilla Atalanta
Video hoogtepunten en samenvatting Atalanta - Inter Milan
Opstellingen Atalanta - Inter Milan
De opstellingen van Atalanta en Inter Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atalanta gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Inter Milan zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Atalanta - Inter Milan

Atalanta en Inter Milan treffen elkaar in de 9e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Doveri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atalanta en Inter Milan in de Serie A vond plaats op 16 januari 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Inter Milan favoriet. 8 keer wist de ploeg van Atalanta te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Atalanta. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.