Nabeschouwing Atalanta - Juventus (2-2) || Serie A 2016/2017

Vrijdag 28 april 2017 - 20:45 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Atalanta het vrijdag 28 april 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in Gewiss Stadium in Bergamo.

Via de Atalanta - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atalanta - Juventus (2-2)

De Serie A 2016/2017 wedstrijd tussen Atalanta en Juventus geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 45e minuut dacht Atalanta op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Conti. Helaas voor Atalanta werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 50e minuut was het Juventus dat via L. Spinazzola dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Marco Guida. Dani Alves dacht na 83 minuten te scoren voor Juventus, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 89e minuut scoorde Atalanta via R. Freuler, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies scheidsrechter Marco Guida voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

LIVE Atalanta - Juventus 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atalanta - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Doelpunt Atalanta Doelpunt A. Conti met assist van A. Gómez Atalanta
49' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor R. Freuler Atalanta
50' Eigen doelpunt Juventus Eigen doelpunt L. Spinazzola Juventus
66' Wissel Atalanta Wissel F. Kessié voor J. Kurtič Atalanta
75' Gele kaart Juventus Gele kaart voor J. Cuadrado Juventus
79' Wissel Juventus Wissel S. Lichtsteiner voor J. Cuadrado Juventus
80' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor A. Conti Atalanta
83' Doelpunt Juventus Doelpunt Dani Alves met assist van M. Pjanić Juventus
83' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Dani Alves Juventus
85' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor A. Gómez Atalanta
86' Wissel Atalanta Wissel A. Petagna voor L. Spinazzola Atalanta
87' Wissel Juventus Wissel A. Barzagli voor Dani Alves Juventus
88' Wissel Juventus Wissel M. Lemina voor P. Dybala Juventus
89' Doelpunt Atalanta Doelpunt R. Freuler Atalanta
Video hoogtepunten en samenvatting Atalanta - Juventus
Opstellingen Atalanta - Juventus
De opstellingen van Atalanta en Juventus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atalanta gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Juventus zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Atalanta - Juventus

Atalanta en Juventus treffen elkaar in de 34e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Guida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atalanta en Juventus in de Serie A vond plaats op 3 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Juventus favoriet. 16 keer wist de ploeg van Atalanta te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Atalanta. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.