Nabeschouwing Atalanta - Lazio (3-4) || Serie A 2016/2017

Zondag 21 augustus 2016 - 20:45 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Atalanta het zondag 21 augustus 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in Gewiss Stadium in Bergamo.

Via de Atalanta - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atalanta - Lazio (3-4)

Het Serie A duel tussen Atalanta en Lazio is onder leiding van scheidsrechter Luca Banti geëindigd in een 3-4 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 15e minuut dacht Lazio op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Immobile. Helaas voor Lazio werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 20e minuut was het Lazio dat via W. Hoedt dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Luca Banti. C. Lombardi dacht na 33 minuten te scoren voor Lazio, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 63e minuut scoorde Atalanta via F. Kessié, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 67 minuten spelen wist Atalanta via F. Kessié de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Luca Banti. In de 89e minuut scoorde D. Cataldi namens Lazio. Scheidsrechter Luca Banti besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 91e minuut leek A. Petagna te scoren voor Atalanta, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door arbiter Luca Banti.

Kort daarna blies scheidsrechter Luca Banti voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-4 eindresultaat.

LIVE Atalanta - Lazio 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atalanta - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Lazio Doelpunt C. Immobile met assist van S. Milinković-Savić Lazio
20' Doelpunt Lazio Doelpunt W. Hoedt met assist van L. Biglia Lazio
33' Doelpunt Lazio Doelpunt C. Lombardi Lazio
43' Wissel Atalanta Wissel M. DAlessandro voor B. Dramé Atalanta
46' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor A. Conti Atalanta
62' Gele kaart Lazio Gele kaart voor J. Lukaku Lazio
63' Doelpunt Atalanta Doelpunt F. Kessié met assist van A. Conti Atalanta
65' Wissel Lazio Wissel F. Đorđević voor R. Kishna Lazio
67' Doelpunt Atalanta Doelpunt F. Kessié Atalanta
68' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor C. Raimondi Atalanta
70' Wissel Lazio Wissel Wallace voor C. Lombardi Lazio
79' Wissel Atalanta Wissel A. Petagna voor E. Zukanović Atalanta
86' Wissel Atalanta Wissel R. Gagliardini voor J. Kurtič Atalanta
87' Wissel Lazio Wissel D. Cataldi voor S. Milinković-Savić Lazio
89' Doelpunt Lazio Doelpunt D. Cataldi met assist van D. Basta Lazio
91' Doelpunt Atalanta Doelpunt A. Petagna met assist van A. Conti Atalanta
95' Gele kaart Lazio Gele kaart voor C. Immobile Lazio
Video hoogtepunten en samenvatting Atalanta - Lazio
Opstellingen Atalanta - Lazio
De opstellingen van Atalanta en Lazio zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atalanta gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Lazio zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Atalanta - Lazio

Atalanta en Lazio treffen elkaar in de 1e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Banti en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Serie A seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Atalanta en Lazio in de Serie A vond plaats op 13 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Lazio favoriet. 9 keer wist de ploeg van Atalanta te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Atalanta. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.