Nabeschouwing Atalanta - Palermo (0-1) || Serie A 2016/2017

Woensdag 21 september 2016 - 20:45 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Atalanta het woensdag 21 september 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Palermo. De wedstrijd wordt gespeeld in Gewiss Stadium in Bergamo.

Via de Atalanta - Palermo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atalanta - Palermo (0-1)

Het Serie A duel tussen Atalanta en Palermo is onder leiding van scheidsrechter Davide Ghersini geëindigd in een 0-1 overwinning voor Palermo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 89e minuut dacht Palermo op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Nestorovski. Helaas voor Palermo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Kort daarna blies scheidsrechter Davide Ghersini voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindresultaat.

LIVE Atalanta - Palermo 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atalanta - Palermo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

56' Wissel Atalanta Wissel A. Grassi voor R. Freuler Atalanta
59' Wissel Palermo Wissel M. Jajalo voor Bruno Henrique Palermo
65' Wissel Atalanta Wissel J. Kurtič voor M. DAlessandro Atalanta
67' Wissel Palermo Wissel A. Gazzi voor O. Hiljemark Palermo
69' Gele kaart Palermo Gele kaart voor A. Diamanti Palermo
70' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor F. Kessié Atalanta
76' Wissel Atalanta Wissel A. Paloschi voor M. Pinilla Atalanta
79' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor Rafael Tolói Atalanta
84' Wissel Palermo Wissel N. Balogh voor A. Diamanti Palermo
87' Gele kaart Palermo Gele kaart voor T. Cionek Palermo
89' Doelpunt Palermo Doelpunt I. Nestorovski met assist van M. Jajalo Palermo
93' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor A. Masiello Atalanta
Video hoogtepunten en samenvatting Atalanta - Palermo
Opstellingen Atalanta - Palermo
De opstellingen van Atalanta en Palermo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atalanta gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Palermo zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Atalanta - Palermo

Atalanta en Palermo treffen elkaar in de 5e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Ghersini en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atalanta en Palermo in de Serie A vond plaats op 20 april 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Atalanta favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Palermo slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.