Nabeschouwing Atalanta - Sassuolo (1-1) || Serie A 2016/2017

Zaterdag 8 april 2017 - 18:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Atalanta het zaterdag 8 april 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sassuolo. De wedstrijd wordt gespeeld in Gewiss Stadium in Bergamo.

Via de Atalanta - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atalanta - Sassuolo (1-1)

De Serie A 2016/2017 wedstrijd tussen Atalanta en Sassuolo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 36e minuut dacht Sassuolo op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Pellegrini. Helaas voor Sassuolo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 73e minuut was het Atalanta dat via B. Cristante dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Nicola Rizzoli.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Nicola Rizzoli niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Atalanta - Sassuolo 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atalanta - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor B. Cristante Atalanta
29' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor A. Petagna Atalanta
35' Wissel Sassuolo Wissel M. Politano voor G. Defrel Sassuolo
36' Doelpunt Sassuolo Doelpunt L. Pellegrini Sassuolo
46' Wissel Atalanta Wissel A. Grassi voor L. Spinazzola Atalanta
55' Wissel Atalanta Wissel M. DAlessandro voor J. Kurtič Atalanta
63' Wissel Sassuolo Wissel A. Duncan voor S. Sensi Sassuolo
70' Wissel Atalanta Wissel A. Mounier voor A. Conti Atalanta
73' Doelpunt Atalanta Doelpunt B. Cristante met assist van A. Gómez Atalanta
77' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor P. Cannavaro Sassuolo
80' Wissel Sassuolo Wissel F. Peluso voor A. Ragusa Sassuolo
81' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor A. Gómez Atalanta
90' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor S. Missiroli Sassuolo
94' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor D. Berardi Sassuolo
92' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor A. Duncan Sassuolo
Video hoogtepunten en samenvatting Atalanta - Sassuolo
Opstellingen Atalanta - Sassuolo
De opstellingen van Atalanta en Sassuolo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atalanta gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Sassuolo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Gian Piero Gasperini
Coach Eusebio Di Francesco
Voorbeschouwing Atalanta - Sassuolo

Atalanta en Sassuolo treffen elkaar in de 31e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nicola Rizzoli en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atalanta en Sassuolo in de Serie A vond plaats op 6 november 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atalanta. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Atalanta als Sassuolo wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.