Nabeschouwing Bologna - Atalanta (0-2) || Serie A 2016/2017

Zondag 27 november 2016 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Bologna het zondag 27 november 2016 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renato Dall'Ara in Bologna.

Via de Bologna - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bologna - Atalanta (0-2)

Het Serie A duel tussen Bologna en Atalanta is onder leiding van scheidsrechter Maurizio Mariani geëindigd in een 0-2 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 15e minuut dacht Atalanta op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Masiello. Helaas voor Atalanta werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 68e minuut was het Atalanta dat via J. Kurtič dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Maurizio Mariani.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Maurizio Mariani niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

LIVE Bologna - Atalanta 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bologna - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Atalanta Doelpunt A. Masiello met assist van A. Gómez Atalanta
20' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor R. Gagliardini Atalanta
33' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor F. Kessié Atalanta
36' Gele kaart Bologna Gele kaart voor D. Gastaldello Bologna
46' Wissel Bologna Wissel S. Floccari voor L. Rizzo Bologna
61' Gele kaart Bologna Gele kaart voor F. Viviani Bologna
68' Doelpunt Atalanta Doelpunt J. Kurtič met assist van A. Gómez Atalanta
72' Wissel Bologna Wissel O. Okwonkwo voor F. Viviani Bologna
74' Gele kaart Bologna Gele kaart voor D. Maietta Bologna
81' Gele kaart Bologna Gele kaart voor A. Masina Bologna
82' Wissel Atalanta Wissel M. DAlessandro voor A. Gómez Atalanta
83' Wissel Bologna Wissel A. Mounier voor L. Krejčí Bologna
86' Wissel Atalanta Wissel R. Freuler voor R. Gagliardini Atalanta
89' Gele kaart Bologna Gele kaart voor V. Torosidis Bologna
91' Wissel Atalanta Wissel A. Pešić voor A. Petagna Atalanta
Video hoogtepunten en samenvatting Bologna - Atalanta
Opstellingen Bologna - Atalanta
De opstellingen van Bologna en Atalanta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bologna gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Atalanta zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Bologna - Atalanta

Bologna en Atalanta treffen elkaar in de 14e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bologna en Atalanta in de Serie A vond plaats op 20 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atalanta. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Atalanta favoriet. 5 keer wist de ploeg van Bologna te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Bologna. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.