Nabeschouwing Bologna - Chievo (4-1) || Serie A 2016/2017

Zondag 19 maart 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Bologna het zondag 19 maart 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Chievo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renato Dall'Ara in Bologna.

Via de Bologna - Chievo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bologna - Chievo (4-1)

Het Serie A duel tussen Bologna en Chievo is onder leiding van scheidsrechter Rosario Abisso geëindigd in een 4-1 overwinning voor Bologna. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 40e minuut dacht Chievo op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Castro. Helaas voor Chievo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 61e minuut was het Bologna dat via S. Verdi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Rosario Abisso. B. Džemaili dacht na 72 minuten te scoren voor Bologna, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Bologna via B. Džemaili, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 93 minuten spelen wist Bologna via F. Di Francesco de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Rosario Abisso.

Kort daarna blies scheidsrechter Rosario Abisso voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

LIVE Bologna - Chievo 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bologna - Chievo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Bologna Gele kaart voor E. Pulgar Bologna
28' Gele kaart Chievo Gele kaart voor P. Hetemaj Chievo
40' Doelpunt Chievo Doelpunt L. Castro met assist van R. Inglese Chievo
42' Gele kaart Chievo Gele kaart voor N. Spolli Chievo
54' Gele kaart Bologna Gele kaart voor D. Maietta Bologna
60' Wissel Bologna Wissel F. Di Francesco voor E. Krafth Bologna
61' Doelpunt Bologna Doelpunt S. Verdi met assist van L. Krejčí Bologna
64' Gele kaart Chievo Gele kaart voor V. Birsa Chievo
69' Wissel Bologna Wissel B. Petković voor M. Destro Bologna
70' Wissel Chievo Wissel M. Izco voor S. Pellissier Chievo
72' Doelpunt Bologna Doelpunt B. Džemaili met assist van F. Di Francesco Bologna
78' Wissel Chievo Wissel J. de Guzmán voor P. Hetemaj Chievo
83' Wissel Chievo Wissel S. Kiyine voor N. Frey Chievo
84' Wissel Bologna Wissel I. Mbaye voor L. Krejčí Bologna
90' Doelpunt Bologna Doelpunt B. Džemaili met assist van S. Verdi Bologna
93' Doelpunt Bologna Doelpunt F. Di Francesco met assist van D. Maietta Bologna
Video hoogtepunten en samenvatting Bologna - Chievo
Opstellingen Bologna - Chievo
De opstellingen van Bologna en Chievo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bologna gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Chievo zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Bologna - Chievo

Bologna en Chievo treffen elkaar in de 29e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rosario Abisso en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bologna en Chievo in de Serie A vond plaats op 26 oktober 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Chievo favoriet. 5 keer wist de ploeg van Bologna te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Bologna. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.