Nabeschouwing Bologna - Genoa (0-1) || Serie A 2016/2017

Zondag 2 oktober 2016 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Bologna het zondag 2 oktober 2016 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Genoa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renato Dall'Ara in Bologna.

Via de Bologna - Genoa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bologna - Genoa (0-1)

Het Serie A duel tussen Bologna en Genoa is onder leiding van scheidsrechter Fabio Maresca geëindigd in een 0-1 overwinning voor Genoa. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor D. Gastaldello van Bologna. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 44e minuut het veld moest verlaten. In de 77e minuut was het Genoa dat via G. Simeone dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Fabio Maresca. In de 85e minuut kreeg S. Gentiletti van Genoa voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Genoa de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 87e minuut werd B. Džemaili van Bologna met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Bologna het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Kort daarna blies scheidsrechter Fabio Maresca voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindresultaat.

LIVE Bologna - Genoa 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bologna - Genoa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Genoa Gele kaart voor S. Gentiletti Genoa
18' Gele kaart Genoa Gele kaart voor Miguel Veloso Genoa
25' Gele kaart Genoa Gele kaart voor T. Rincón Genoa
43' Gele kaart Bologna Gele kaart voor D. Gastaldello Bologna
43' Gele kaart Genoa Gele kaart voor G. Simeone Genoa
44' Tweede gele kaart Bologna Tweede gele kaart voor D. Gastaldello Bologna
46' Wissel Bologna Wissel M. Oikonomou voor Á. Nagy Bologna
62' Wissel Genoa Wissel O. Ntcham voor T. Rincón Genoa
63' Wissel Bologna Wissel L. Rizzo voor L. Krejčí Bologna
72' Wissel Genoa Wissel N. Ninković voor S. Gakpé Genoa
77' Doelpunt Genoa Doelpunt G. Simeone met assist van D. Laxalt Genoa
80' Wissel Bologna Wissel F. Di Francesco voor S. Verdi Bologna
85' Tweede gele kaart Genoa Tweede gele kaart voor S. Gentiletti Genoa
86' Wissel Genoa Wissel L. Orbán voor D. Lazović Genoa
87' Rode kaart Bologna Rode kaart voor B. Džemaili Bologna
Video hoogtepunten en samenvatting Bologna - Genoa
Opstellingen Bologna - Genoa
De opstellingen van Bologna en Genoa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bologna gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Genoa zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Bologna - Genoa

Bologna en Genoa treffen elkaar in de 7e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabio Maresca en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bologna en Genoa in de Serie A vond plaats op 24 april 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bologna. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Bologna favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Genoa slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.