Nabeschouwing Bologna - Milan (0-1) || Serie A 2016/2017

Woensdag 8 februari 2017 - 20:45 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Bologna het woensdag 8 februari 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renato Dall'Ara in Bologna.

Via de Bologna - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bologna - Milan (0-1)

Het Serie A duel tussen Bologna en Milan is onder leiding van scheidsrechter Daniele Doveri geëindigd in een 0-1 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor G. Paletta van Milan. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 36e minuut het veld moest verlaten. In de 59e minuut kreeg J. Kucka van Milan voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Milan de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. M. Pašalić dacht na 89 minuten te scoren voor Milan, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies scheidsrechter Daniele Doveri voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindresultaat.

LIVE Bologna - Milan 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bologna - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Bologna Gele kaart voor I. Mbaye Bologna
18' Gele kaart Milan Gele kaart voor G. Paletta Milan
23' Gele kaart Milan Gele kaart voor I. Abate Milan
31' Wissel Milan Wissel C. Zapata voor A. Romagnoli Milan
36' Tweede gele kaart Milan Tweede gele kaart voor G. Paletta Milan
45' Gele kaart Bologna Gele kaart voor D. Gastaldello Bologna
46' Wissel Milan Wissel G. Gómez voor M. Locatelli Milan
47' Gele kaart Bologna Gele kaart voor S. Verdi Bologna
53' Gele kaart Milan Gele kaart voor J. Kucka Milan
59' Tweede gele kaart Milan Tweede gele kaart voor J. Kucka Milan
62' Wissel Bologna Wissel B. Petković voor D. Gastaldello Bologna
62' Wissel Milan Wissel A. Poli voor C. Bacca Milan
71' Gele kaart Milan Gele kaart voor L. Vangioni Milan
77' Wissel Bologna Wissel V. Torosidis voor I. Mbaye Bologna
80' Wissel Bologna Wissel F. Viviani voor E. Pulgar Bologna
89' Doelpunt Milan Doelpunt M. Pašalić met assist van Deulofeu Milan
95' Gele kaart Bologna Gele kaart voor B. Džemaili Bologna
92' Gele kaart Bologna Gele kaart voor Á. Nagy Bologna
Video hoogtepunten en samenvatting Bologna - Milan
Opstellingen Bologna - Milan
De opstellingen van Bologna en Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bologna gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Milan zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Bologna - Milan

Bologna en Milan treffen elkaar in de 18e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Doveri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bologna en Milan in de Serie A vond plaats op 7 mei 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milan. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Milan favoriet. 8 keer wist de ploeg van Bologna te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Bologna. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.