Nabeschouwing Bologna - Pescara (3-1) || Serie A 2016/2017

Zondag 14 mei 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Bologna het zondag 14 mei 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Pescara. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renato Dall'Ara in Bologna.

Via de Bologna - Pescara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bologna - Pescara (3-1)

Het Serie A duel tussen Bologna en Pescara is onder leiding van scheidsrechter Antonio Di Martino geëindigd in een 3-1 overwinning voor Bologna. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 8e minuut dacht Bologna op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Destro. Helaas voor Bologna werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut was het Pescara dat via J. Bahebeck dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Antonio Di Martino. F. Di Francesco dacht na 48 minuten te scoren voor Bologna, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 91e minuut scoorde Bologna via M. Destro, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies scheidsrechter Antonio Di Martino voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

LIVE Bologna - Pescara 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bologna - Pescara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Bologna Doelpunt M. Destro met assist van F. Di Francesco Bologna
24' Doelpunt Pescara Doelpunt J. Bahebeck met assist van A. Mitriță Pescara
34' Gele kaart Pescara Gele kaart voor C. Bovo Pescara
39' Gele kaart Pescara Gele kaart voor M. Coulibaly Pescara
48' Doelpunt Bologna Doelpunt F. Di Francesco Bologna
50' Gele kaart Bologna Gele kaart voor G. Donsah Bologna
53' Wissel Pescara Wissel R. Murić voor A. Mitriță Pescara
53' Wissel Pescara Wissel H. Miličević voor M. Coulibaly Pescara
57' Wissel Bologna Wissel E. Krafth voor D. Maietta Bologna
73' Wissel Bologna Wissel O. Okwonkwo voor L. Krejčí Bologna
73' Wissel Pescara Wissel A. Gilardino voor J. Bahebeck Pescara
75' Wissel Bologna Wissel E. Pulgar voor G. Donsah Bologna
91' Doelpunt Bologna Doelpunt M. Destro met assist van O. Okwonkwo Bologna
92' Gele kaart Bologna Gele kaart voor M. Destro Bologna
Video hoogtepunten en samenvatting Bologna - Pescara
Opstellingen Bologna - Pescara
De opstellingen van Bologna en Pescara zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bologna gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Pescara zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Bologna - Pescara

Bologna en Pescara treffen elkaar in de 36e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Di Martino en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bologna en Pescara in de Serie A vond plaats op 18 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bologna. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Bologna favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Pescara slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.