Nabeschouwing Cagliari - Atalanta (3-0) || Serie A 2016/2017

Zondag 18 september 2016 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Cagliari het zondag 18 september 2016 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Atalanta.

Via de Cagliari - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Atalanta (3-0)

Het Serie A duel tussen Cagliari en Atalanta is onder leiding van scheidsrechter Michael Fabbri geëindigd in een 3-0 overwinning voor Cagliari. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 8e minuut dacht Cagliari op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Borriello. Helaas voor Cagliari werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 55e minuut was het Cagliari dat via M. Sau dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Michael Fabbri. M. Borriello dacht na 73 minuten te scoren voor Cagliari, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Michael Fabbri niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

LIVE Cagliari - Atalanta 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Cagliari Doelpunt M. Borriello met assist van João Pedro Cagliari
35' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor F. Pisacane Cagliari
44' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor Rafael Tolói Atalanta
46' Wissel Atalanta Wissel M. DAlessandro voor A. Masiello Atalanta
48' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor C. Carmona Atalanta
55' Doelpunt Cagliari Doelpunt M. Sau met assist van M. Isla Cagliari
56' Wissel Atalanta Wissel R. Gagliardini voor J. Kurtič Atalanta
59' Wissel Atalanta Wissel A. Grassi voor C. Carmona Atalanta
63' Wissel Cagliari Wissel N. Barella voor João Pedro Cagliari
73' Doelpunt Cagliari Doelpunt M. Borriello Cagliari
79' Wissel Cagliari Wissel L. Bittante voor F. Pisacane Cagliari
83' Wissel Cagliari Wissel G. Munari voor M. Isla Cagliari
88' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor G. Munari Cagliari
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Atalanta
Opstellingen Cagliari - Atalanta
De opstellingen van Cagliari en Atalanta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cagliari gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Atalanta zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Cagliari - Atalanta

Cagliari en Atalanta treffen elkaar in de 4e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Fabbri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cagliari en Atalanta in de Serie A vond plaats op 1 februari 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atalanta. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Atalanta favoriet. 7 keer wist de ploeg van Cagliari te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Cagliari. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.