Nabeschouwing Cagliari - Bologna (1-1) || Serie A 2016/2017

Zondag 29 januari 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Cagliari het zondag 29 januari 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Bologna.

Via de Cagliari - Bologna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Bologna (1-1)

De Serie A 2016/2017 wedstrijd tussen Cagliari en Bologna geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 64e minuut dacht Bologna op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Destro. Helaas voor Bologna werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 88e minuut kreeg F. Viviani van Bologna voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Bologna de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. M. Borriello dacht na 92 minuten te scoren voor Cagliari, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 91e minuut werd E. Krafth van Bologna met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Bologna het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Kort daarna blies scheidsrechter Luca J. Pairetto voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

LIVE Cagliari - Bologna 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Bologna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor M. Sau Cagliari
13' Gele kaart Bologna Gele kaart voor D. Maietta Bologna
31' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor P. Tachtsidis Cagliari
35' Gele kaart Bologna Gele kaart voor G. Donsah Bologna
62' Wissel Bologna Wissel S. Verdi voor F. Di Francesco Bologna
64' Doelpunt Bologna Doelpunt M. Destro met assist van L. Krejčí Bologna
72' Wissel Bologna Wissel F. Viviani voor Á. Nagy Bologna
78' Wissel Cagliari Wissel S. Miangue voor L. Ceppitelli Cagliari
80' Gele kaart Bologna Gele kaart voor F. Viviani Bologna
86' Wissel Cagliari Wissel B. Salamon voor D. Dessena Cagliari
88' Tweede gele kaart Bologna Tweede gele kaart voor F. Viviani Bologna
92' Doelpunt Cagliari Doelpunt M. Borriello Cagliari
91' Rode kaart Bologna Rode kaart voor E. Krafth Bologna
90' Wissel Bologna Wissel V. Torosidis voor M. Destro Bologna
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Bologna
Opstellingen Cagliari - Bologna
De opstellingen van Cagliari en Bologna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cagliari gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Bologna zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Cagliari - Bologna

Cagliari en Bologna treffen elkaar in de 22e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca J. Pairetto en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cagliari en Bologna in de Serie A vond plaats op 11 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bologna. Op basis van de afgelopen 12 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Cagliari als Bologna wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.