Nabeschouwing Cagliari - Chievo (4-0) || Serie A 2016/2017

Zaterdag 15 april 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Cagliari het zaterdag 15 april 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Chievo.

Via de Cagliari - Chievo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Chievo (4-0)

Het Serie A duel tussen Cagliari en Chievo is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Manganiello geëindigd in een 4-0 overwinning voor Cagliari. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 11e minuut dacht Cagliari op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Borriello. Helaas voor Cagliari werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 15e minuut was het Cagliari dat via M. Sau dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Gianluca Manganiello. João Pedro dacht na 40 minuten te scoren voor Cagliari, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Cagliari via João Pedro, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies scheidsrechter Gianluca Manganiello voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindresultaat.

LIVE Cagliari - Chievo 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Chievo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Cagliari Doelpunt M. Borriello Cagliari
15' Doelpunt Cagliari Doelpunt M. Sau met assist van João Pedro Cagliari
16' Gele kaart Chievo Gele kaart voor L. Castro Chievo
17' Wissel Chievo Wissel N. Spolli voor F. Cacciatore Chievo
27' Wissel Chievo Wissel S. Gakpé voor R. Meggiorini Chievo
34' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor A. Deiola Cagliari
40' Doelpunt Cagliari Doelpunt João Pedro Cagliari
67' Wissel Cagliari Wissel Diego Farias voor M. Sau Cagliari
67' Wissel Chievo Wissel S. Bastien voor J. de Guzmán Chievo
74' Wissel Cagliari Wissel N. Barella voor A. Deiola Cagliari
76' Gele kaart Chievo Gele kaart voor B. Cesar Chievo
88' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor A. Ioniţă Cagliari
90' Doelpunt Cagliari Doelpunt João Pedro Cagliari
91' Wissel Cagliari Wissel R. Colombo voor Rafael Cagliari
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Chievo
Opstellingen Cagliari - Chievo
De opstellingen van Cagliari en Chievo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cagliari gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Chievo zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Rolando Maran
Voorbeschouwing Cagliari - Chievo

Cagliari en Chievo treffen elkaar in de 32e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Manganiello en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cagliari en Chievo in de Serie A vond plaats op 19 november 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chievo. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Chievo favoriet. 10 keer wist de ploeg van Cagliari te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Cagliari. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.