Nabeschouwing Cagliari - Crotone (2-1) || Serie A 2016/2017

Zondag 2 oktober 2016 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Cagliari het zondag 2 oktober 2016 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Crotone.

Via de Cagliari - Crotone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Crotone (2-1)

Het Serie A duel tussen Cagliari en Crotone is onder leiding van scheidsrechter Piero Giacomelli geëindigd in een 2-1 overwinning voor Cagliari. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 38e minuut dacht Cagliari op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Di Gennaro. Helaas voor Cagliari werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 56e minuut was het Cagliari dat via S. Padoin dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Piero Giacomelli. A. Stoian dacht na 91 minuten te scoren voor Crotone, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies scheidsrechter Piero Giacomelli voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

LIVE Cagliari - Crotone 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Crotone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Wissel Crotone Wissel N. Dussenne voor Claiton Crotone
38' Doelpunt Cagliari Doelpunt D. Di Gennaro met assist van P. Tachtsidis Cagliari
43' Gele kaart Crotone Gele kaart voor R. Palladino Crotone
48' Gele kaart Crotone Gele kaart voor A. Rosi Crotone
56' Doelpunt Cagliari Doelpunt S. Padoin met assist van M. Sau Cagliari
67' Wissel Crotone Wissel S. Nwankwo voor A. Rosi Crotone
74' Wissel Crotone Wissel A. Stoian voor A. Tonev Crotone
75' Gele kaart Crotone Gele kaart voor M. Rohdén Crotone
75' Wissel Cagliari Wissel G. Munari voor D. Di Gennaro Cagliari
79' Wissel Cagliari Wissel N. Giannetti voor M. Sau Cagliari
86' Wissel Cagliari Wissel B. Salamon voor M. Isla Cagliari
91' Doelpunt Crotone Doelpunt A. Stoian Crotone
92' Gele kaart Crotone Gele kaart voor N. Dussenne Crotone
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Crotone
Opstellingen Cagliari - Crotone
De opstellingen van Cagliari en Crotone zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cagliari gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Crotone zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Cagliari - Crotone

Cagliari en Crotone treffen elkaar in de 7e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Piero Giacomelli en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Cagliari en Crotone elkaar treffen in de Serie A.