Nabeschouwing Cagliari - Empoli (3-2) || Serie A 2016/2017

Zondag 14 mei 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Cagliari het zondag 14 mei 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Empoli.

Via de Cagliari - Empoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Empoli (3-2)

Het Serie A duel tussen Cagliari en Empoli is onder leiding van scheidsrechter Maurizio Mariani geëindigd in een 3-2 overwinning voor Cagliari. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 7e minuut dacht Cagliari op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Sau. Helaas voor Cagliari werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 17e minuut was het Cagliari dat via Diego Farias dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Maurizio Mariani. Diego Farias dacht na 45 minuten te scoren voor Cagliari, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 79e minuut scoorde Empoli via M. Zajc, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 84 minuten spelen wist Empoli via M. Maccarone de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Maurizio Mariani.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Maurizio Mariani niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

LIVE Cagliari - Empoli 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Empoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Cagliari Doelpunt M. Sau met assist van M. Isla Cagliari
17' Doelpunt Cagliari Doelpunt Diego Farias Cagliari
40' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor F. Pisacane Cagliari
45' Doelpunt Cagliari Doelpunt Diego Farias met assist van P. Tachtsidis Cagliari
45' Gele kaart Empoli Gele kaart voor G. Bellusci Empoli
49' Gele kaart Empoli Gele kaart voor O. El Kaddouri Empoli
51' Wissel Empoli Wissel R. Krunić voor O. El Kaddouri Empoli
61' Wissel Empoli Wissel M. Maccarone voor J. Mauri Empoli
67' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor Bruno Alves Cagliari
67' Wissel Cagliari Wissel A. Ioniţă voor João Pedro Cagliari
75' Wissel Cagliari Wissel S. Padoin voor N. Barella Cagliari
76' Wissel Empoli Wissel M. Zajc voor M. Thiam Empoli
79' Doelpunt Empoli Doelpunt M. Zajc met assist van R. Krunić Empoli
81' Wissel Cagliari Wissel Kwang-Song Han voor M. Sau Cagliari
84' Doelpunt Empoli Doelpunt M. Maccarone met assist van M. Zajc Empoli
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Empoli
Opstellingen Cagliari - Empoli
De opstellingen van Cagliari en Empoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cagliari gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Empoli zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Cagliari - Empoli

Cagliari en Empoli treffen elkaar in de 36e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cagliari en Empoli in de Serie A vond plaats op 17 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Empoli. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Empoli favoriet. 4 keer wist de ploeg van Cagliari te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Cagliari. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.