Nabeschouwing Cagliari - Genoa (4-1) || Serie A 2016/2017

Zondag 15 januari 2017 - 12:30 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Cagliari het zondag 15 januari 2017 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Genoa.

Via de Cagliari - Genoa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Genoa (4-1)

Het Serie A duel tussen Cagliari en Genoa is onder leiding van scheidsrechter Michael Fabbri geëindigd in een 4-1 overwinning voor Cagliari. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 28e minuut dacht Genoa op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Simeone. Helaas voor Genoa werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 40e minuut was het Cagliari dat via M. Borriello dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Michael Fabbri. João Pedro dacht na 44 minuten te scoren voor Cagliari, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 60e minuut scoorde Cagliari via M. Borriello, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 64 minuten spelen wist Cagliari via Diego Farias de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Michael Fabbri. Na 79 minuten kon M. Capuano van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Cagliari het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Michael Fabbri niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindstand.

LIVE Cagliari - Genoa 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Genoa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Genoa Doelpunt G. Simeone met assist van Edenilson Genoa
33' Gele kaart Genoa Gele kaart voor D. Cataldi Genoa
40' Doelpunt Cagliari Doelpunt M. Borriello Cagliari
44' Doelpunt Cagliari Doelpunt João Pedro Cagliari
49' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor M. Capuano Cagliari
52' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor João Pedro Cagliari
58' Wissel Genoa Wissel N. Ninković voor I. Cofie Genoa
60' Doelpunt Cagliari Doelpunt M. Borriello Cagliari
60' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor R. Colombo Cagliari
64' Penalty Cagliari Penalty Diego Farias Cagliari
65' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor Diego Farias Cagliari
65' Wissel Genoa Wissel M. Pinilla voor L. Ocampos Genoa
75' Wissel Cagliari Wissel M. Sau voor Diego Farias Cagliari
75' Wissel Genoa Wissel D. Lazović voor D. Laxalt Genoa
76' Gele kaart Genoa Gele kaart voor L. Rigoni Genoa
79' Tweede gele kaart Cagliari Tweede gele kaart voor M. Capuano Cagliari
81' Wissel Cagliari Wissel B. Salamon voor João Pedro Cagliari
83' Wissel Cagliari Wissel G. Munari voor N. Barella Cagliari
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Genoa
Opstellingen Cagliari - Genoa
De opstellingen van Cagliari en Genoa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cagliari gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Genoa zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Cagliari - Genoa

Cagliari en Genoa treffen elkaar in de 20e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Fabbri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cagliari en Genoa in de Serie A vond plaats op 21 augustus 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genoa. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Genoa favoriet. 9 keer wist de ploeg van Cagliari te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Cagliari. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.