Nabeschouwing Cagliari - Napoli (0-5) || Serie A 2016/2017

Zondag 11 december 2016 - 12:30 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Cagliari het zondag 11 december 2016 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Napoli.

Via de Cagliari - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Napoli (0-5)

Het Serie A duel tussen Cagliari en Napoli is onder leiding van scheidsrechter Gianpaolo Calvarese geëindigd in een 0-5 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 34e minuut dacht Napoli op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Mertens. Helaas voor Napoli werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 45e minuut was het Napoli dat via M. Hamšík dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Gianpaolo Calvarese. P. Zieliński dacht na 51 minuten te scoren voor Napoli, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 69e minuut scoorde Napoli via D. Mertens, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 72 minuten spelen wist Napoli via D. Mertens de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Gianpaolo Calvarese.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Gianpaolo Calvarese niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-5 eindstand.

LIVE Cagliari - Napoli 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor M. Isla Cagliari
34' Doelpunt Napoli Doelpunt D. Mertens met assist van M. Hamšík Napoli
36' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor N. Barella Cagliari
39' Gele kaart Napoli Gele kaart voor K. Koulibaly Napoli
42' Wissel Napoli Wissel Albiol voor K. Koulibaly Napoli
45' Doelpunt Napoli Doelpunt M. Hamšík Napoli
51' Doelpunt Napoli Doelpunt P. Zieliński met assist van M. Hamšík Napoli
54' Wissel Cagliari Wissel Diego Farias voor P. Tachtsidis Cagliari
62' Gele kaart Napoli Gele kaart voor E. Hysaj Napoli
66' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor S. Padoin Cagliari
69' Doelpunt Napoli Doelpunt D. Mertens met assist van L. Insigne Napoli
70' Wissel Cagliari Wissel F. Melchiorri voor M. Borriello Cagliari
70' Wissel Napoli Wissel M. Rog voor P. Zieliński Napoli
72' Doelpunt Napoli Doelpunt D. Mertens met assist van M. Hamšík Napoli
74' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor D. Dessena Cagliari
74' Gele kaart Napoli Gele kaart voor M. Hamšík Napoli
75' Wissel Napoli Wissel E. Giaccherini voor D. Mertens Napoli
79' Wissel Cagliari Wissel M. Capuano voor D. Dessena Cagliari
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Napoli
Opstellingen Cagliari - Napoli
De opstellingen van Cagliari en Napoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cagliari gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Napoli zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Cagliari - Napoli

Cagliari en Napoli treffen elkaar in de 16e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianpaolo Calvarese en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cagliari en Napoli in de Serie A vond plaats op 19 april 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Napoli favoriet. 7 keer wist de ploeg van Cagliari te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Cagliari. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.