Nabeschouwing Cagliari - Pescara (1-0) || Serie A 2016/2017

Zondag 30 april 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Cagliari het zondag 30 april 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Pescara.

Via de Cagliari - Pescara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Pescara (1-0)

Het Serie A duel tussen Cagliari en Pescara is onder leiding van scheidsrechter Daniele Minelli geëindigd in een 1-0 overwinning voor Cagliari. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 23e minuut dacht Cagliari op voorsprong te komen via een doelpunt van João Pedro. Helaas voor Cagliari werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Daniele Minelli niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

LIVE Cagliari - Pescara 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Pescara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Pescara Gele kaart voor M. Fornasier Pescara
23' Penalty Cagliari Penalty João Pedro Cagliari
44' Gele kaart Pescara Gele kaart voor H. Miličević Pescara
58' Wissel Cagliari Wissel P. Faragò voor A. Ioniţă Cagliari
64' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor Bruno Alves Cagliari
65' Wissel Cagliari Wissel M. Sau voor Diego Farias Cagliari
72' Wissel Pescara Wissel G. Kastanos voor Ahmed Benali Pescara
72' Wissel Pescara Wissel G. Brugman voor M. Coulibaly Pescara
77' Wissel Cagliari Wissel S. Padoin voor N. Barella Cagliari
83' Gele kaart Pescara Gele kaart voor G. Kastanos Pescara
90' Gele kaart Pescara Gele kaart voor S. Muntari Pescara
90' Wissel Pescara Wissel A. Crescenzi voor H. Miličević Pescara
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Pescara
Opstellingen Cagliari - Pescara
De opstellingen van Cagliari en Pescara zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cagliari gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Pescara zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Cagliari - Pescara

Cagliari en Pescara treffen elkaar in de 34e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Minelli en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cagliari en Pescara in de Serie A vond plaats op 4 december 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Cagliari als Pescara wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.