Nabeschouwing Cagliari - Roma (2-2) || Serie A 2016/2017

Zondag 28 augustus 2016 - 20:45 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Cagliari het zondag 28 augustus 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Roma.

Via de Cagliari - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Roma (2-2)

De Serie A 2016/2017 wedstrijd tussen Cagliari en Roma geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 6e minuut dacht Roma op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Perotti. Helaas voor Roma werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 46e minuut was het Roma dat via K. Strootman dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni. M. Borriello dacht na 56 minuten te scoren voor Cagliari, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 87e minuut scoorde Cagliari via M. Sau, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

LIVE Cagliari - Roma 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Penalty Roma Penalty D. Perotti Roma
21' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor M. Isla Cagliari
23' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor N. Murru Cagliari
39' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor B. Salamon Cagliari
45' Gele kaart Roma Gele kaart voor A. Florenzi Roma
46' Doelpunt Roma Doelpunt K. Strootman met assist van E. Džeko Roma
46' Wissel Roma Wissel E. Džeko voor S. El Shaarawy Roma
56' Doelpunt Cagliari Doelpunt M. Borriello Cagliari
64' Wissel Roma Wissel F. Fazio voor D. Perotti Roma
71' Wissel Cagliari Wissel N. Giannetti voor S. Padoin Cagliari
79' Wissel Roma Wissel L. Paredes voor K. Strootman Roma
80' Wissel Cagliari Wissel A. Deiola voor N. Barella Cagliari
87' Doelpunt Cagliari Doelpunt M. Sau met assist van M. Isla Cagliari
91' Wissel Cagliari Wissel G. Munari voor M. Sau Cagliari
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Roma
Opstellingen Cagliari - Roma
De opstellingen van Cagliari en Roma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cagliari gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Roma zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Massimo Rastelli
Voorbeschouwing Cagliari - Roma

Cagliari en Roma treffen elkaar in de 2e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cagliari en Roma in de Serie A vond plaats op 8 februari 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roma. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Roma favoriet. 10 keer wist de ploeg van Cagliari te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Cagliari. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.