Nabeschouwing Cagliari - Sassuolo (4-3) || Serie A 2016/2017

Donderdag 22 december 2016 - 20:45 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Cagliari het donderdag 22 december 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sassuolo.

Via de Cagliari - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Sassuolo (4-3)

Het Serie A duel tussen Cagliari en Sassuolo is onder leiding van scheidsrechter Celi Domenico geëindigd in een 4-3 overwinning voor Cagliari. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 14e minuut dacht Cagliari op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Sau. Helaas voor Cagliari werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 29e minuut was het Sassuolo dat via C. Adjapong dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Celi Domenico. L. Pellegrini dacht na 33 minuten te scoren voor Sassuolo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 34e minuut werd L. Pellegrini van Sassuolo met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Sassuolo het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 58 minuten spelen wist Sassuolo via F. Acerbi de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Celi Domenico. In de 62e minuut scoorde M. Borriello namens Cagliari. Scheidsrechter Celi Domenico besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 73e minuut leek Diego Farias te scoren voor Cagliari, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door arbiter Celi Domenico. In de 75e minuut leek Diego Farias te scoren voor Cagliari, maar scheidsrechter Celi Domenico besloot het doelpunt af te keuren.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Celi Domenico niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-3 eindstand.

LIVE Cagliari - Sassuolo 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor A. Ragusa Sassuolo
14' Doelpunt Cagliari Doelpunt M. Sau Cagliari
18' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor C. Adjapong Sassuolo
29' Doelpunt Sassuolo Doelpunt C. Adjapong met assist van L. Mazzitelli Sassuolo
33' Doelpunt Sassuolo Doelpunt L. Pellegrini met assist van F. Peluso Sassuolo
34' Rode kaart Sassuolo Rode kaart voor L. Pellegrini Sassuolo
40' Wissel Cagliari Wissel M. Borriello voor D. Dessena Cagliari
45' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor Diego Farias Cagliari
49' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor D. Di Gennaro Cagliari
58' Penalty Sassuolo Penalty F. Acerbi Sassuolo
62' Doelpunt Cagliari Doelpunt M. Borriello met assist van Diego Farias Cagliari
65' Wissel Sassuolo Wissel E. Terranova voor C. Adjapong Sassuolo
66' Wissel Cagliari Wissel João Pedro voor F. Pisacane Cagliari
67' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor S. Padoin Cagliari
73' Doelpunt Cagliari Doelpunt Diego Farias met assist van D. Di Gennaro Cagliari
74' Wissel Cagliari Wissel N. Giannetti voor M. Sau Cagliari
75' Doelpunt Cagliari Doelpunt Diego Farias Cagliari
77' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor L. Mazzitelli Sassuolo
81' Wissel Sassuolo Wissel F. Ricci voor L. Mazzitelli Sassuolo
81' Wissel Sassuolo Wissel A. Matri voor Pol Lirola Sassuolo
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Sassuolo
Opstellingen Cagliari - Sassuolo
De opstellingen van Cagliari en Sassuolo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cagliari gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Sassuolo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Eusebio Di Francesco
Voorbeschouwing Cagliari - Sassuolo

Cagliari en Sassuolo treffen elkaar in de 18e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Celi Domenico en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cagliari en Sassuolo in de Serie A vond plaats op 24 januari 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cagliari. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Cagliari favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Sassuolo slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.