Nabeschouwing Cagliari - Udinese (2-1) || Serie A 2016/2017

Zondag 27 november 2016 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Cagliari het zondag 27 november 2016 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Udinese.

Via de Cagliari - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Udinese (2-1)

Het Serie A duel tussen Cagliari en Udinese is onder leiding van scheidsrechter Luca J. Pairetto geëindigd in een 2-1 overwinning voor Cagliari. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 35e minuut dacht Cagliari op voorsprong te komen via een doelpunt van Diego Farias. Helaas voor Cagliari werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 51e minuut was het Udinese dat via S. Fofana dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Luca J. Pairetto. M. Sau dacht na 58 minuten te scoren voor Cagliari, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Luca J. Pairetto niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

LIVE Cagliari - Udinese 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor D. Di Gennaro Cagliari
35' Penalty Cagliari Penalty Diego Farias Cagliari
35' Gele kaart Udinese Gele kaart voor O. Karnezis Udinese
51' Doelpunt Udinese Doelpunt S. Fofana Udinese
58' Doelpunt Cagliari Doelpunt M. Sau met assist van M. Isla Cagliari
62' Wissel Cagliari Wissel L. Bittante voor D. Di Gennaro Cagliari
62' Wissel Udinese Wissel S. Perica voor Ryder Matos Udinese
62' Wissel Udinese Wissel D. Faraoni voor S. Widmer Udinese
64' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor L. Bittante Cagliari
65' Gele kaart Udinese Gele kaart voor D. Faraoni Udinese
68' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor M. Isla Cagliari
68' Wissel Udinese Wissel A. Peñaranda voor D. Zapata Udinese
70' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor M. Sau Cagliari
83' Wissel Cagliari Wissel B. Salamon voor M. Sau Cagliari
87' Wissel Cagliari Wissel N. Giannetti voor Diego Farias Cagliari
93' Gele kaart Udinese Gele kaart voor M. Wagué Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Udinese
Opstellingen Cagliari - Udinese
De opstellingen van Cagliari en Udinese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cagliari gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Udinese zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Cagliari - Udinese

Cagliari en Udinese treffen elkaar in de 14e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca J. Pairetto en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cagliari en Udinese in de Serie A vond plaats op 31 mei 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cagliari. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Udinese favoriet. 9 keer wist de ploeg van Cagliari te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Cagliari. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.