Nabeschouwing Chievo - Cagliari (1-0) || Serie A 2016/2017

Zaterdag 19 november 2016 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Chievo het zaterdag 19 november 2016 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Chievo - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chievo - Cagliari (1-0)

Het Serie A duel tussen Chievo en Cagliari is onder leiding van scheidsrechter Claudio Gavillucci geëindigd in een 1-0 overwinning voor Chievo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 53e minuut dacht Chievo op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Gobbi. Helaas voor Chievo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Claudio Gavillucci niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

LIVE Chievo - Cagliari 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chievo - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Wissel Chievo Wissel R. Meggiorini voor A. Floro Flores Chievo
29' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor L. Bittante Cagliari
40' Gele kaart Chievo Gele kaart voor I. Radovanović Chievo
53' Doelpunt Chievo Doelpunt M. Gobbi met assist van L. Castro Chievo
57' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor L. Ceppitelli Cagliari
62' Gele kaart Chievo Gele kaart voor N. Spolli Chievo
66' Wissel Cagliari Wissel F. Melchiorri voor N. Giannetti Cagliari
70' Wissel Cagliari Wissel M. Isla voor B. Salamon Cagliari
73' Wissel Chievo Wissel N. Rigoni voor J. de Guzmán Chievo
79' Wissel Cagliari Wissel M. Borriello voor D. Di Gennaro Cagliari
82' Wissel Chievo Wissel R. Inglese voor S. Pellissier Chievo
87' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor G. Munari Cagliari
91' Gele kaart Chievo Gele kaart voor F. Cacciatore Chievo
Video hoogtepunten en samenvatting Chievo - Cagliari
Opstellingen Chievo - Cagliari
De opstellingen van Chievo en Cagliari zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chievo gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Cagliari zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Chievo - Cagliari

Chievo en Cagliari treffen elkaar in de 13e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Claudio Gavillucci en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chievo en Cagliari in de Serie A vond plaats op 29 april 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chievo. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Chievo favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Cagliari slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.