Nabeschouwing Chievo - Crotone (1-2) || Serie A 2016/2017

Zondag 2 april 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Chievo het zondag 2 april 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Crotone. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Chievo - Crotone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chievo - Crotone (1-2)

Het Serie A duel tussen Chievo en Crotone is onder leiding van scheidsrechter Gianpaolo Calvarese geëindigd in een 1-2 overwinning voor Crotone. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 51e minuut dacht Crotone op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Ferrari. Helaas voor Crotone werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 57e minuut was het Chievo dat via S. Pellissier dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Gianpaolo Calvarese. D. Falcinelli dacht na 82 minuten te scoren voor Crotone, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Gianpaolo Calvarese niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

LIVE Chievo - Crotone 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chievo - Crotone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

51' Doelpunt Crotone Doelpunt G. Ferrari met assist van L. Crisetig Crotone
57' Doelpunt Chievo Doelpunt S. Pellissier met assist van L. Castro Chievo
58' Wissel Chievo Wissel R. Meggiorini voor V. Birsa Chievo
60' Wissel Crotone Wissel A. Nalini voor M. Rohdén Crotone
64' Wissel Chievo Wissel N. Spolli voor A. Gamberini Chievo
65' Gele kaart Crotone Gele kaart voor F. Ceccherini Crotone
68' Gele kaart Chievo Gele kaart voor L. Castro Chievo
74' Gele kaart Crotone Gele kaart voor A. Rosi Crotone
80' Wissel Crotone Wissel A. Barberis voor L. Capezzi Crotone
82' Doelpunt Crotone Doelpunt D. Falcinelli met assist van A. Stoian Crotone
83' Wissel Chievo Wissel S. Gakpé voor R. Inglese Chievo
87' Wissel Crotone Wissel M. Sampirisi voor D. Falcinelli Crotone
93' Gele kaart Chievo Gele kaart voor I. Radovanović Chievo
Video hoogtepunten en samenvatting Chievo - Crotone
Opstellingen Chievo - Crotone
De opstellingen van Chievo en Crotone zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chievo gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Crotone zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Chievo - Crotone

Chievo en Crotone treffen elkaar in de 30e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianpaolo Calvarese en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chievo en Crotone in de Serie A vond plaats op 30 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Crotone. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Crotone favoriet. 1 keer wist de ploeg van Chievo te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Chievo. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.