Nabeschouwing Chievo - Fiorentina (0-3) || Serie A 2016/2017

Zaterdag 21 januari 2017 - 18:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Chievo het zaterdag 21 januari 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Fiorentina. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Chievo - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chievo - Fiorentina (0-3)

Het Serie A duel tussen Chievo en Fiorentina is onder leiding van scheidsrechter Fabio Maresca geëindigd in een 0-3 overwinning voor Fiorentina. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 18e minuut dacht Fiorentina op voorsprong te komen via een doelpunt van Cristian Tello. Helaas voor Fiorentina werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 52e minuut was het Fiorentina dat via K. Babacar dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Fabio Maresca. F. Chiesa dacht na 94 minuten te scoren voor Fiorentina, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies scheidsrechter Fabio Maresca voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindresultaat.

LIVE Chievo - Fiorentina 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chievo - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Chievo Gele kaart voor V. Birsa Chievo
18' Doelpunt Fiorentina Doelpunt Cristian Tello Fiorentina
36' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor C. Sánchez Fiorentina
40' Gele kaart Chievo Gele kaart voor B. Cesar Chievo
46' Wissel Fiorentina Wissel M. Olivera voor Cristian Tello Fiorentina
52' Penalty Fiorentina Penalty K. Babacar Fiorentina
54' Wissel Chievo Wissel R. Inglese voor S. Pellissier Chievo
58' Gele kaart Chievo Gele kaart voor R. Meggiorini Chievo
65' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor F. Bernardeschi Fiorentina
67' Wissel Fiorentina Wissel S. Cristóforo voor F. Bernardeschi Fiorentina
73' Wissel Chievo Wissel P. Hetemaj voor S. Bastien Chievo
82' Wissel Chievo Wissel M. Izco voor M. Gobbi Chievo
82' Wissel Fiorentina Wissel N. Tomović voor G. Rodríguez Fiorentina
94' Doelpunt Fiorentina Doelpunt F. Chiesa met assist van M. Vecino Fiorentina
Video hoogtepunten en samenvatting Chievo - Fiorentina
Opstellingen Chievo - Fiorentina
De opstellingen van Chievo en Fiorentina zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chievo gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Fiorentina zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Rolando Maran
Voorbeschouwing Chievo - Fiorentina

Chievo en Fiorentina treffen elkaar in de 21e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabio Maresca en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chievo en Fiorentina in de Serie A vond plaats op 28 augustus 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fiorentina. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is Fiorentina favoriet. 15 keer wist de ploeg van Chievo te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Chievo. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.