Nabeschouwing Chievo - Genoa (0-0) || Serie A 2016/2017

Maandag 5 december 2016 - 19:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Chievo het maandag 5 december 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Genoa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Chievo - Genoa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chievo - Genoa (0-0)

De Serie A 2016/2017 wedstrijd tussen Chievo en Genoa geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Chievo en Genoa gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Chievo, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Carmine Russo niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Chievo - Genoa 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chievo - Genoa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Gele kaart Chievo Gele kaart voor R. Meggiorini Chievo
46' Gele kaart Genoa Gele kaart voor E. Muñoz Genoa
46' Wissel Genoa Wissel I. Cofie voor Miguel Veloso Genoa
56' Wissel Genoa Wissel N. Ninković voor G. Pandev Genoa
61' Gele kaart Genoa Gele kaart voor L. Rigoni Genoa
63' Wissel Chievo Wissel S. Pellissier voor R. Inglese Chievo
69' Wissel Chievo Wissel A. Floro Flores voor R. Meggiorini Chievo
73' Gele kaart Chievo Gele kaart voor P. Hetemaj Chievo
73' Wissel Chievo Wissel P. Hetemaj voor V. Birsa Chievo
85' Wissel Genoa Wissel S. Gakpé voor G. Simeone Genoa
93' Gele kaart Genoa Gele kaart voor D. Lazović Genoa
Video hoogtepunten en samenvatting Chievo - Genoa
Opstellingen Chievo - Genoa
De opstellingen van Chievo en Genoa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chievo gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Genoa zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Chievo - Genoa

Chievo en Genoa treffen elkaar in de 15e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carmine Russo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chievo en Genoa in de Serie A vond plaats op 28 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chievo. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Chievo favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Genoa slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.