Nabeschouwing Chievo - Juventus (1-2) || Serie A 2016/2017

Zondag 6 november 2016 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Chievo het zondag 6 november 2016 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Chievo - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chievo - Juventus (1-2)

Het Serie A duel tussen Chievo en Juventus is onder leiding van scheidsrechter Paolo Valeri geëindigd in een 1-2 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 53e minuut dacht Juventus op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Mandžukić. Helaas voor Juventus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 66e minuut was het Chievo dat via S. Pellissier dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Paolo Valeri. M. Pjanić dacht na 75 minuten te scoren voor Juventus, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Paolo Valeri niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

LIVE Chievo - Juventus 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chievo - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Wissel Juventus Wissel L. Bonucci voor A. Barzagli Juventus
30' Gele kaart Chievo Gele kaart voor D. Dainelli Chievo
34' Gele kaart Chievo Gele kaart voor M. Gobbi Chievo
40' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Alex Sandro Juventus
48' Gele kaart Chievo Gele kaart voor I. Radovanović Chievo
48' Gele kaart Juventus Gele kaart voor J. Cuadrado Juventus
53' Doelpunt Juventus Doelpunt M. Mandžukić met assist van J. Cuadrado Juventus
61' Wissel Chievo Wissel S. Pellissier voor M. Izco Chievo
65' Gele kaart Juventus Gele kaart voor S. Lichtsteiner Juventus
66' Penalty Chievo Penalty S. Pellissier Chievo
75' Doelpunt Juventus Doelpunt M. Pjanić Juventus
76' Wissel Chievo Wissel J. de Guzmán voor V. Birsa Chievo
80' Gele kaart Juventus Gele kaart voor S. Sturaro Juventus
80' Wissel Juventus Wissel P. Evra voor G. Higuaín Juventus
82' Gele kaart Chievo Gele kaart voor J. de Guzmán Chievo
84' Wissel Chievo Wissel R. Inglese voor A. Floro Flores Chievo
84' Wissel Juventus Wissel Dani Alves voor S. Lichtsteiner Juventus
91' Gele kaart Chievo Gele kaart voor F. Cacciatore Chievo
Video hoogtepunten en samenvatting Chievo - Juventus
Opstellingen Chievo - Juventus
De opstellingen van Chievo en Juventus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chievo gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Juventus zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Chievo - Juventus

Chievo en Juventus treffen elkaar in de 12e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Valeri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chievo en Juventus in de Serie A vond plaats op 31 januari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Juventus favoriet. 10 keer wist de ploeg van Chievo te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Chievo. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.