Nabeschouwing Chievo - Milan (1-3) || Serie A 2016/2017

Zondag 16 oktober 2016 - 20:45 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Chievo het zondag 16 oktober 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Chievo - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chievo - Milan (1-3)

Het Serie A duel tussen Chievo en Milan is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Rocchi geëindigd in een 1-3 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 45e minuut dacht Milan op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Kucka. Helaas voor Milan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 46e minuut was het Milan dat via M. Niang dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Gianluca Rocchi. V. Birsa dacht na 76 minuten te scoren voor Chievo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 94e minuut scoorde Milan via D. Dainelli, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies scheidsrechter Gianluca Rocchi voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindresultaat.

LIVE Chievo - Milan 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chievo - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Chievo Gele kaart voor D. Dainelli Chievo
35' Gele kaart Milan Gele kaart voor M. Locatelli Milan
45' Doelpunt Milan Doelpunt J. Kucka Milan
46' Doelpunt Milan Doelpunt M. Niang met assist van G. Bonaventura Milan
60' Wissel Chievo Wissel R. Meggiorini voor R. Inglese Chievo
65' Wissel Chievo Wissel J. de Guzmán voor M. Izco Chievo
70' Wissel Milan Wissel J. Sosa voor G. Lapadula Milan
75' Gele kaart Milan Gele kaart voor G. Paletta Milan
76' Doelpunt Chievo Doelpunt V. Birsa Chievo
77' Wissel Chievo Wissel S. Pellissier voor A. Floro Flores Chievo
78' Gele kaart Chievo Gele kaart voor R. Meggiorini Chievo
81' Wissel Milan Wissel A. Poli voor Suso Milan
88' Wissel Milan Wissel C. Bacca voor M. Niang Milan
94' Eigen doelpunt Milan Eigen doelpunt D. Dainelli Milan
91' Gele kaart Chievo Gele kaart voor F. Cacciatore Chievo
Video hoogtepunten en samenvatting Chievo - Milan
Opstellingen Chievo - Milan
De opstellingen van Chievo en Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chievo gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Milan zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Chievo - Milan

Chievo en Milan treffen elkaar in de 8e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Rocchi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chievo en Milan in de Serie A vond plaats op 13 maart 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Milan favoriet. 16 keer wist de ploeg van Chievo te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Chievo. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.