Nabeschouwing Chievo - Napoli (1-3) || Serie A 2016/2017

Zondag 19 februari 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Chievo het zondag 19 februari 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Chievo - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chievo - Napoli (1-3)

Het Serie A duel tussen Chievo en Napoli is onder leiding van scheidsrechter Massimiliano Irrati geëindigd in een 1-3 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 31e minuut dacht Napoli op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Insigne. Helaas voor Napoli werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 38e minuut was het Napoli dat via M. Hamšík dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Massimiliano Irrati. P. Zieliński dacht na 58 minuten te scoren voor Napoli, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 72e minuut scoorde Chievo via R. Meggiorini, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Massimiliano Irrati niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

LIVE Chievo - Napoli 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chievo - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Napoli Doelpunt L. Insigne met assist van E. Hysaj Napoli
38' Doelpunt Napoli Doelpunt M. Hamšík met assist van Allan Napoli
42' Wissel Napoli Wissel P. Zieliński voor Allan Napoli
46' Wissel Chievo Wissel R. Meggiorini voor I. Radovanović Chievo
54' Gele kaart Chievo Gele kaart voor F. Cacciatore Chievo
58' Doelpunt Napoli Doelpunt P. Zieliński met assist van L. Insigne Napoli
63' Wissel Chievo Wissel J. de Guzmán voor L. Castro Chievo
71' Wissel Chievo Wissel S. Gakpé voor R. Inglese Chievo
71' Wissel Napoli Wissel A. Milik voor L. Pavoletti Napoli
72' Doelpunt Chievo Doelpunt R. Meggiorini met assist van J. de Guzmán Chievo
79' Wissel Napoli Wissel E. Giaccherini voor L. Insigne Napoli
Video hoogtepunten en samenvatting Chievo - Napoli
Opstellingen Chievo - Napoli
De opstellingen van Chievo en Napoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chievo gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Napoli zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Chievo - Napoli

Chievo en Napoli treffen elkaar in de 25e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Massimiliano Irrati en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chievo en Napoli in de Serie A vond plaats op 24 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Napoli favoriet. 10 keer wist de ploeg van Chievo te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Chievo. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.