Nabeschouwing Chievo - Pescara (2-0) || Serie A 2016/2017

Zondag 26 februari 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Chievo het zondag 26 februari 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Pescara. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Chievo - Pescara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chievo - Pescara (2-0)

Het Serie A duel tussen Chievo en Pescara is onder leiding van scheidsrechter Claudio Gavillucci geëindigd in een 2-0 overwinning voor Chievo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 12e minuut dacht Chievo op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Birsa. Helaas voor Chievo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 61e minuut was het Chievo dat via L. Castro dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Claudio Gavillucci.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Claudio Gavillucci niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

LIVE Chievo - Pescara 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chievo - Pescara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Chievo Doelpunt V. Birsa Chievo
23' Gele kaart Chievo Gele kaart voor P. Hetemaj Chievo
25' Gele kaart Pescara Gele kaart voor L. Memushaj Pescara
34' Gele kaart Chievo Gele kaart voor N. Spolli Chievo
38' Gele kaart Chievo Gele kaart voor J. de Guzmán Chievo
41' Gele kaart Pescara Gele kaart voor A. Cerri Pescara
46' Wissel Chievo Wissel S. Gakpé voor R. Inglese Chievo
56' Gele kaart Pescara Gele kaart voor A. Coda Pescara
61' Doelpunt Chievo Doelpunt L. Castro Chievo
62' Wissel Pescara Wissel A. Crescenzi voor F. Zampano Pescara
62' Wissel Pescara Wissel A. Mitriță voor Ahmed Benali Pescara
76' Wissel Pescara Wissel S. Pepe voor A. Mitriță Pescara
78' Wissel Chievo Wissel M. Izco voor L. Castro Chievo
89' Wissel Chievo Wissel S. Kiyine voor V. Birsa Chievo
Video hoogtepunten en samenvatting Chievo - Pescara
Opstellingen Chievo - Pescara
De opstellingen van Chievo en Pescara zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chievo gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Pescara zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Chievo - Pescara

Chievo en Pescara treffen elkaar in de 26e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Claudio Gavillucci en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chievo en Pescara in de Serie A vond plaats op 1 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chievo. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Chievo favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Pescara slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.