Nabeschouwing Chievo - Roma (3-5) || Serie A 2016/2017

Zaterdag 20 mei 2017 - 18:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Chievo het zaterdag 20 mei 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Roma. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Chievo - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chievo - Roma (3-5)

Het Serie A duel tussen Chievo en Roma is onder leiding van scheidsrechter Antonio Damato geëindigd in een 3-5 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 15e minuut dacht Chievo op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Castro. Helaas voor Chievo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 28e minuut was het Roma dat via S. El Shaarawy dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Antonio Damato. R. Inglese dacht na 37 minuten te scoren voor Chievo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 42e minuut scoorde Roma via Mohamed Salah, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 58 minuten spelen wist Roma via S. El Shaarawy de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Antonio Damato. In de 76e minuut scoorde Mohamed Salah namens Roma. Scheidsrechter Antonio Damato besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 83e minuut leek E. Džeko te scoren voor Roma, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door arbiter Antonio Damato. In de 86e minuut leek R. Inglese te scoren voor Chievo, maar scheidsrechter Antonio Damato besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies scheidsrechter Antonio Damato voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-5 eindresultaat.

LIVE Chievo - Roma 3-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chievo - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Chievo Doelpunt L. Castro met assist van R. Inglese Chievo
15' Gele kaart Chievo Gele kaart voor L. Castro Chievo
28' Doelpunt Roma Doelpunt S. El Shaarawy met assist van F. Fazio Roma
37' Doelpunt Chievo Doelpunt R. Inglese met assist van V. Birsa Chievo
42' Doelpunt Roma Doelpunt Mohamed Salah met assist van K. Strootman Roma
46' Wissel Chievo Wissel S. Pellissier voor L. Castro Chievo
47' Gele kaart Chievo Gele kaart voor I. Radovanović Chievo
57' Wissel Chievo Wissel N. Frey voor A. Gamberini Chievo
58' Doelpunt Roma Doelpunt S. El Shaarawy met assist van K. Strootman Roma
71' Wissel Roma Wissel R. Nainggolan voor S. El Shaarawy Roma
76' Doelpunt Roma Doelpunt Mohamed Salah met assist van E. Džeko Roma
82' Wissel Roma Wissel D. Perotti voor Mohamed Salah Roma
83' Doelpunt Roma Doelpunt E. Džeko met assist van R. Nainggolan Roma
86' Doelpunt Chievo Doelpunt R. Inglese met assist van S. Pellissier Chievo
86' Wissel Roma Wissel F. Totti voor E. Džeko Roma
87' Wissel Chievo Wissel Emanuel Vignato voor R. Inglese Chievo
Video hoogtepunten en samenvatting Chievo - Roma
Opstellingen Chievo - Roma
De opstellingen van Chievo en Roma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chievo gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Roma zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Chievo - Roma

Chievo en Roma treffen elkaar in de 37e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Damato en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chievo en Roma in de Serie A vond plaats op 22 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roma. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Roma favoriet. 10 keer wist de ploeg van Chievo te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Chievo. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.