Nabeschouwing Chievo - Sampdoria (2-1) || Serie A 2016/2017

Zondag 18 december 2016 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Chievo het zondag 18 december 2016 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Sampdoria. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Chievo - Sampdoria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chievo - Sampdoria (2-1)

Het Serie A duel tussen Chievo en Sampdoria is onder leiding van scheidsrechter Maurizio Mariani geëindigd in een 2-1 overwinning voor Chievo. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 9e minuut dacht Chievo op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Meggiorini. Helaas voor Chievo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 41e minuut was het Chievo dat via S. Pellissier dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Maurizio Mariani. P. Schick dacht na 93 minuten te scoren voor Sampdoria, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies scheidsrechter Maurizio Mariani voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

LIVE Chievo - Sampdoria 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chievo - Sampdoria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Chievo Doelpunt R. Meggiorini met assist van L. Castro Chievo
18' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor V. Regini Sampdoria
41' Penalty Chievo Penalty S. Pellissier Chievo
41' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor C. Puggioni Sampdoria
46' Wissel Chievo Wissel N. Spolli voor A. Gamberini Chievo
54' Wissel Sampdoria Wissel P. Schick voor F. Quagliarella Sampdoria
56' Wissel Chievo Wissel N. Rigoni voor L. Castro Chievo
58' Wissel Sampdoria Wissel Bruno Fernandes voor R. Álvarez Sampdoria
61' Gele kaart Chievo Gele kaart voor N. Spolli Chievo
77' Wissel Sampdoria Wissel F. Đuričić voor É. Barreto Sampdoria
83' Wissel Chievo Wissel M. Izco voor V. Birsa Chievo
93' Doelpunt Sampdoria Doelpunt P. Schick met assist van V. Regini Sampdoria
Video hoogtepunten en samenvatting Chievo - Sampdoria
Opstellingen Chievo - Sampdoria
De opstellingen van Chievo en Sampdoria zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chievo gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Sampdoria zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Chievo - Sampdoria

Chievo en Sampdoria treffen elkaar in de 17e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chievo en Sampdoria in de Serie A vond plaats op 20 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chievo. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Sampdoria favoriet. 7 keer wist de ploeg van Chievo te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Chievo. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.