Nabeschouwing Chievo - Sassuolo (2-1) || Serie A 2016/2017

Woensdag 21 september 2016 - 20:45 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Chievo het woensdag 21 september 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sassuolo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Chievo - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chievo - Sassuolo (2-1)

Het Serie A duel tussen Chievo en Sassuolo is onder leiding van scheidsrechter Piero Giacomelli geëindigd in een 2-1 overwinning voor Chievo. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 21e minuut dacht Chievo op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Rigoni. Helaas voor Chievo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 28e minuut was het Sassuolo dat via G. Defrel dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Piero Giacomelli. L. Castro dacht na 40 minuten te scoren voor Chievo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Piero Giacomelli niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

LIVE Chievo - Sassuolo 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chievo - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Chievo Doelpunt N. Rigoni Chievo
21' Wissel Sassuolo Wissel P. Iemmello voor A. Matri Sassuolo
28' Doelpunt Sassuolo Doelpunt G. Defrel Sassuolo
40' Doelpunt Chievo Doelpunt L. Castro met assist van V. Birsa Chievo
46' Wissel Sassuolo Wissel L. Antei voor P. Cannavaro Sassuolo
54' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor D. Biondini Sassuolo
59' Wissel Sassuolo Wissel M. Politano voor A. Duncan Sassuolo
60' Gele kaart Chievo Gele kaart voor R. Meggiorini Chievo
61' Wissel Chievo Wissel A. Floro Flores voor S. Pellissier Chievo
71' Wissel Chievo Wissel R. Inglese voor R. Meggiorini Chievo
80' Wissel Chievo Wissel I. Radovanović voor L. Castro Chievo
94' Gele kaart Chievo Gele kaart voor S. Sorrentino Chievo
Video hoogtepunten en samenvatting Chievo - Sassuolo
Opstellingen Chievo - Sassuolo
De opstellingen van Chievo en Sassuolo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chievo gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Sassuolo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Chievo - Sassuolo

Chievo en Sassuolo treffen elkaar in de 5e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Piero Giacomelli en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chievo en Sassuolo in de Serie A vond plaats op 13 februari 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Sassuolo favoriet. 2 keer wist de ploeg van Chievo te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Chievo. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.